2022'nin en popüler web siteleri açıklandı. Zirvedeki web site değişti

2022'nin en popüler web siteleri açıklandı. Zirvedeki web site değişti
2022 yılının en çok ziyaret edilen web siteleri ortaya çıktı. İstatistiklere göre geçen yılın zirvesinde bulunan TikTok zirveden düştü. Zirveye gelen web sitesi arama motoru Google oldu.

2021 yılının sonlarında, arama motoru Google, Dünya''nın en popüler web sitesi alan adı unvanını kaybederek birincilik konumunu kaybetmişti.

Cloudflare Radar''ın popülerlik sıralamasına göre, TikTok.com, diğer tüm rakiplerini aşarak zirveye yerleşmişti. Geçtiğimiz yılın sonunda sıralama şu şekildeydi:

2021’İN SONUNDA EN POPÜLER 10 ALAN ADI

1. TikTok.com
2. Google.com
3. Facebook.com
4. Microsoft.com
5. Apple.com
6. Amazon.com
7. Netflix.com
8. YouTube.com
9. Twitter.com
10. WhatsApp.com

Popüler video paylaşım uygulaması TikTok ilk olarak Şubat 2021''de sadece bir günlüğüne birinci sıraya yerleştiği biliniyor. Ağustos ayının çoğu gününde en popüler web sitesi olmasından önce Mart ayında birkaç gün daha zirvede yer aldığının altı çizildi.

Cloudfare''in 2022''nin en popüler web siteleri incelemesine göre; TikTok''un Google ve Facebook’a karşı üstünlüğü uzun sürmedi. Google liderliği geri alırken, Facebook da ikincilik koltuğuna oturdu.

2022''NİN EN POPÜLER 10 ALAN ADI

1. Google
2. Facebook
3. Apple, TikTok
5. Youtube
6. Microsoft
7. Amazon Web Hizmetleri
8. Instagram
9. Amazon
10. iCloud, Netflix, Twitter, Yahoo

Sosyal medya sitelerinin aldıkları trafik açısından bakıldığında ise, 2022 TikTok''a beklediği liderliği verememiş gibi göründü. Listenin tepesinde Facebook bulunurken, TikTok onu ikinci sıradan takip etti.

EN POPÜLER 10 SOSYAL MEDYA SİTESİ (TRAFİK AÇISINDAN)

1. Facebook
2. TikTok
3. Instagram
4. Twitter
5. Snapchat
6. Linkedin
7. Discord
8. Reddit
9. Pinterest
10. Kwai

İlgili Haberler