Acun Ilıcalı kulübü satın aldığı parayı bir futbolcudan çıkaracak. 21 yaşındaki futbolcunun değeri dudak uçuklattı

Acun Ilıcalı kulübü satın aldığı parayı bir futbolcudan çıkaracak. 21 yaşındaki futbolcunun değeri dudak uçuklattı
İngiltere Premier Lig takımı Brentford İngiltere Championship'te Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin oyuncusu Keane Lewis-Potter için 23 milyon euroluk teklif yaptı. Ilıcalı'nın teklifi kabul etmesi durumunda Hull City'i satın alırken ödediği 24 milyon euroyu tek transferden çıkarmış olacak.

Acun Ilıcalı''nın sahibi olduğu Hull City rekor bir transfere hazırlanıyor. İngiliz ekibinde forma giyen Keane Lewis-Potter''a Premier Lig takımlarından Brentford 20 milyon poundluk (23 milyon euro) teklif yaptı.

HULL CITY SÜRE İSTEDİ

NTV Spor''da yer alan habere göre, İngiltere Premier Ligi ekipleri West Ham United, Everton, Southampton ve Nottingham Forest''ın da listesindeki Keane Lewis-Potter için Brentford''dan 20 milyon poundluk teklif geldi. Brentford, geçen Ocak ayında kadrosuna katmak istediği oyuncu için 16+4 milyon poundluk yeni bir teklif yaptı. Hull City, teklif için süre istedi.

KULÜP REKORU KIRILACAK

Acun Ilıcalı''nın takımı teklifi kabul ettiği durumda İngiltere Premier Ligi''nde mücadele eden Brentford, kulüp transfer rekorunu kıracak. Brentford''un daha önceki kulüp transfer rekorunu 13 milyon pound ile Kristoffer Ajer elinde bulunduruyor.

ACUN ILICALI HULL CITY''I 23 MİLYON EURO''YA ALMIŞTI

Acun Ilıcalı, Hull City''yi Ocak ayında satın almıştı. İngiliz basını, Ilıcalı''nın Championship''te mücadele eden Hull için 24 milyon euro ödediğini duyurmuştu.

İlgili Haberler