3 film gösterimde

3 film gösterimde
Sinema salonlarında bu hafta üç film vizyona giriyor. Gösterime giren filmler: Domuz, Komutan, Şeytani, İyi seyirler...

Komutan

Üç kişilik Türk Özel Kuvvetler Timi, Suriye''nin El Bab Bölgesinde, özel bir operasyon sırasında şehit düşmüştür. Şehitlerin cenazesini teröristler ele geçirmek istemektedir. Ancak Türkiye üç şehidini geride bırakmamakta kararlıdır. Bunun için şehitleri vatana geri getirme görevi Binbaşı Tuna Alkan ve üç askerine verilir. Ancak Suriye çok karışıktır ve pek çok terör örgütü ya da farklı ülke çıkar çatışması halindedir. Türk Silahlı Kuvvetleri belli bir noktaya kadar kurtarma görevine giden askerlerine destek verebilmektedir. Ancak ne olursa olsun üç şehidin cenazesi vatana geri getirilmelidir.

Yönetmen: Selahattin Sancaklı ile Mert Kılıç

Oyuncular: Mert Kılıç, Aslıhan Güner, Can Kızıltuğ, Emre Bulut

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

/////////////////////

Şeytani

Annesi Angela''nın işlediği cinayetler yüzünden hayatı alt üst olan Carly, yaşanan olayları hiçbir zaman unutamamıştır. Esrarengiz bir telefonun ardından Angela''nın doğa üstü olayları inceleyen ve kökeni Vatikan''a kadar uzanan bir klinikte olduğunu öğrenir. Geliştirilen bir simülasyon teknolojisi sayesinde insan zihnini inceleyerek, bilinçaltıyla bağlantı kurabilen bu kişiler Carly''e gerçek suçluyu bulmak ve annesini aklamak istediklerini söylerler.

Yönetmen: Neill Blomkamp

Oyuncular: Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin ile Michael J. Rogers

Dağıtım: CJ ENM

/////////////////////

Domuz

Rob, doğada çok nadir bulunan değerli trüf mantarlarını, domuzu yardımı ile toplayıp, genç bir işadamına satarak hayatını kazanmaktadır. Oregon''da doğayla başbaşa yaşayan Rob''un en yakın dostu olan domuzu, bir saldırı sonrası kaçırılır. Rob kaçırılan domuzunu bulmak için Portland''a dönüp oradaki eski arkadaşlarını, bağlantılarını kullanır ve uzun zamandır yok saydığı geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen: Michael Sarnoski

Oyuncular: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin ile Cassandra Violet

Dağıtım: Başka Sinema