Sedat Peker'in büyük oğlu da ortaya çıktı. 3 tweet attı 3 resim paylaştı

Sedat Peker'in büyük oğlu da ortaya çıktı. 3 tweet attı 3 resim paylaştı
Sedat Peker’in büyük oğlu Celal Han Peker, şimdi de Atatürk paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker’e ilişkin yaptığı geri sayım tweetiyle dikkat çeken Peker’in büyük oğlu Celal Han Peker, anneler gününde yeniden ortaya çıktı.

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in hakkında çok az şey bilinen oğlu, Celal Han, Twitter hesabından büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve iki Atatürk paylaşımı yaptı.

Peker, “Bütün zamanların en özel bu vatan toprağı için en önemli en güzel evladı yetiştirmiş benimde annem olan Zübeyde annem iyi ki varsın anneler günün kutlu olsun.” diyerek Zübeyde Hanım’ın anneler gününü kutladı.

Celal Han Peker, diğer bir paylaşımında ise “Bu tag neden açıldı bilmiyorum ama ATATÜRKÜ sevmemek demek vatanına ve atalarına ihanet demektir. Mirasını ve fikirlerini yaşatmak bizim bu şanlı vatana borcumuzdur.” dedi.

Gençliğe Hitabe’nin son bölümünde bir cümle paylaşan Peker, paylaşımında “Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Biz bu vatanı hediye ile elde etmedik !!” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler