30 Kasım Hadi ipucu: Haliç kıyısında bulunan parkın adını nedir?

30 Kasım Hadi ipucu: Haliç kıyısında bulunan parkın adını nedir?
Bilgi yarışması Hadi ipucu sorusu belli oldu. Hadi Instagram hesabından, Tarihi eserlerin orantılı olarak küçültülmüş maketlerinin sergilendiği, Haliç kıyısında bulunan parkın adını biliyor musun?..

Sevilerek takip edilen Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen Hadi bugün öğlen yayınlayacağı yarışmada ipucu sorusunu Instagram'dan sordu. "Ülkemizdeki ve dünyadaki birçok tarihi eseri İstanbul'da gezebiliyorsun. Nasıl mı? Bugünkü ipucumuzla! Tarihi eserlerin orantılı olarak küçültülmüş maketlerinin sergilendiği, Haliç kıyısında bulunan parkın adını biliyor musun? diye sordu. Hadi bugün saat 12.30'da yayınlanacak olan yarışmasında 12 soruyu bilen yarışmacılarına 6.000 TL değerindeki ödülü kazanan takipçileri arasında eşit bir şekilde bölüştürecek.

30 KASIM HADİ İPUCU CEVABI

Küçültülmüş maketlerinin sergilendiği, Haliç kıyısında bulunan parkın adı: Miniatürk'tür.

HADİ İPUCU SORUSU HAKKINDA 

Miniatürk Beyoğlu Belediyesine bağlı Sütlüce semtindedir. Müzeye metrobüs ile Halıcıoğlu durağında indikten sonra 41 ST belediye otobüsü yada dolmuşla ulaşılabilir. Eminönü’nden kalkan 47, 47E,47Ç ve 47N hatları da Miniatürk’e ulaşım için diğer bir yöntemdir.

Miniatürk ziyaret saatleri her gün 9:00-18:00 arasıdır.

Miniatürk resmi ve dini bayramlarda da açıktır.

Miniatürk giriş ücreti öğrenci, öğretmen ve askeri personel için 3 TL, siviller için 5TL, yabancı uyruklular için 10 TL’dir.

Hadi 30 Kasım joker kodu henüz yayınlanmamıştır.