"31 Mart gecesi sürpriz sonuçlar çıkacak!"

"31 Mart gecesi sürpriz sonuçlar çıkacak!"
31 Mart yerel seçimlerine 3 gün kala katıldığı bir televizyon programında seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat, “Elimdeki verilere göre pek çok ilde sürpriz sonuçlar çıkacak” şeklinde konuştu.

FATMA GÜL/YENİÇAĞ

MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat, yerel seçimlere çok kısa bir süre kala TV5’te katıldığı bir televizyon programında yerel seçim sonuçları hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kulat, vatandaşın sandığa gittiği 31 Mart’ın gecesinden sürpriz sonuçların çıkacağını belirtti.

Kulat, “31 Mart gecesi büyük bir ihtimalle, elimdeki verilerin bana söylediği, RTÜK ve YSK’yı dikkate alarak söylüyorum. Pek çok ilden sürpriz sonuçlar alacağız. Elbette kararını söylemeyen bir seçmen kitlesi var. Ama sonuç olarak elimizdeki veriler Türkiye genelinde ilginç sonuçları konuşacağız. Bu seçim rutin bir seçimin ötesinde gelişti. İktidar kanadı seçimler genel seçim havasına taşıdı.” İfadelerini kullandı.

Kulat, seçim yasakları başlamadan hemen önce açıkladığı son seçim anketinde AKP ve MHP’nin oylarının yüzde 38’e gerilediğini söylemişti.

İlgili Haberler