39 yaşındaki Atiba Hutchinson'dan sürpriz karar! Bu sene son diye diye emekliliği geldi

39 yaşındaki Atiba Hutchinson'dan sürpriz karar! Bu sene son diye diye emekliliği geldi
Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 22 puan gerisinde kalan Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi Atiba gelişmesi yaşandı. Kanadalı oyuncu, futbol hayatına 1 yıl daha devam etmek istedi.

Ajansspor''dan Kartal Yiğit''in haberine göre; Beşiktaş tarihinin en fazla forma giyen yabancı futbolcusu unvanını taşıyan Atiba Hutchinson, gelecek sezon için kararını verdi. Kaptan Atiba "Yola devam" dedi.

Beşiktaş ile 9. sezonunu oynayan 39 yaşındaki Kanadalı oyuncu, yeni sezon için planlamasını sürdüren Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ile görüştü. Görüşmede iki tarafta düşüncülerini birbirine aktardı. Atiba Hutchinson, 1 yıl daha futbola devam etmek istediğini ve kendisinde o gücü bulduğunu söyledi.

Siyah beyazlıların önereceği her şartı kabul edeceğini belirten Atiba, "Benim için Beşiktaş ve Kanada Milli Takımı çok önemli. 1 yıl daha devam etmek istiyorum. Önereceğiniz bütün şartları kabul ediyorum" ifadesini kullandı.

Beşiktaş''ın da Atiba''nın bu teklifine olumlu yaklaştığı öğrenilirken, Kanadalı''nın daha sonra teknik ekibe dahil edilmesi planlanıyor.

Siyah Beyazlı forma altında 316 maça çıkan Kanadalı futbolcu, Beşiktaş''ta 26 kez gol sevinci yaşarken 34 asist yaptı. Atiba, bu sezon Süper Lig''de 16, Şampiyonlar Ligi''nde 4, Türkiye Kupası''nda 2 maçta ve TFF Süper Kupa finalinde oynadı. Ligde, Türkiye Kupası''nda ve Süper Kupa''da 1 gol attı.

İlgili Haberler