Ünlü sunucu Serap Paköz estetikle bu hale geldi. 'Fransız Askısı’ yönteminin kelebek etkisi

Ünlü sunucu Serap Paköz estetikle bu hale geldi. 'Fransız Askısı’ yönteminin kelebek etkisi
Geçtiğimiz ay estetik operasyonu için bıçak altına yatan ekranların sevilen sunucusu Serap Paköz, iyileşme sürecinin ardından bandajlarını çıkardı. Fransız askısı yöntemiyle gençleşen 55 yaşındaki Paköz'ün son hali ise sevenleri tarafından beğenilmedi.

'Fransız Askısı’ yönteminin kelebek etkisi

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, ünlü sunucu, daha sonra da şarkıcı Seda Sayan''ın doktoruna giderek, ''Fransız Askısı'' yöntemiyle yüzünü gerdirdi. 55 yaşındaki Serap Paköz''ün estetikli hali sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Serap Paköz''ün son hali bazı takipçileri tarafından ''gençleşip güzelleşmiş'' yorumları alırken bazıları ise sunucuyu ''Uzay Yolu'' filminin efsane karakteri Mr. Spock''a benzetmişti. Ünlü sunucu Instagram''dan son halini "Photoshopsuz" notuyla paylaştı.

Uzun yıllardır ekranlarda yer alan sunucu Serap Paköz, "Benim neyim eksik?" diyerek, soluğu Seda Sayan''ın doktorunda aldı. ''Fransız Askısı'' yöntemi ile yüzünü gerdirmişti. Ünlü sunucu Instagram''dan son halini "Photoshopsuz" notuyla paylaştı.

Serap Paköz, geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Estetik yaptırdığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Paköz, sosyal medyadan gelen bir yorumla çileden çıktı.

Estetik yaptırdığını sosyal medya hesabından duyuran Paköz, "Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı... Daha bir saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de bir hafta sonra görün... Ellerine sağlık Cem''ciğim... Sevgili Seda Sayan, Miami''den aradı Cem''i" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını anlatıp doktoruna teşekkür eden Serap Paköz''e, "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." şeklinde yorum yapıldı. Eleştiriler karşısında adeta çileden çıkan ünlü sunucu, "Ben, ''Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin'' diyen bir babanın kızıyım... Bu öğretiyle büyüdüm. Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle..." sözleriyle isyan etmişti.

SON HALİNİ PAYLAŞTI

Ünlü sunucu son halini takipçileriyle paylaştı. Serap Paköz bu fotoğrafına "Photoshopsuz" notunu düştü.

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Ameliyatsız bir yüz germe-yüz askılama işlemi olan Fransız Askılama yöntemi, Fransa''da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir.

İlgili Haberler