Markete girenler buna çok dikkat etsin: 5'li yazıyor 4 tane çıkıyor 10'lu yazıyor 9 tane çıkıyor

Markete girenler buna çok dikkat etsin: 5'li yazıyor 4 tane çıkıyor 10'lu yazıyor 9 tane çıkıyor
Ünlü sosis markasının “5’li”, “10’lu” olarak sattığı sosislerin içinden eksik sosis çıkması sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar “Tabeladan (etiketten) çalıyorlardı. Şimdi de ambalaj içinden çalıyorlar. Markete girenler buna çok dikkat edin” yorumunu yapmaktan kendilerini alamadı.

Ekonomik darboğazı iliklerine kadar hisseden vatandaşlar şimdi de eksik ambalajlı ürünlerle karşı karşıya. İktidarın “Üç harfli” diye tarif ettiği zincir marketlerde çekilen görüntüler hayrete düşürdü.

Twitter’da “@musaozsoytr” adlı kullanıcı “Ya tamam sosis zararlı tüketimi önerilecek bir şey değil ama 10''lu deyip millete neden 9 adet ürün satarsınız?” notunu düşerek 10’lu sosis paketinden 9 adet sosinin çıktığı bir fotoğraf paylaştı. Paylaşıma çok sayıda yorum gelirken “@gnlturaman” adlı kullanıcı ise “Bana da bu denk geldi” diyerek  5’li sosis paketinin içinde 4 adet sosisin yer aldığı görüntüleri paylaştı.

“@EfeogluBurak” kullanıcı da aynı problemi yaşayan vatandaşlardan. “Ürün hatalı çıktı” diyen kullanıcı “Aldığım markette 5’li dana sosis paketi içerisinde 4 adet var.” dedi.











 

İlgili Haberler