650 bin TL'yi saniyeler içinde yok etmişlerdi. Baskında yakayı ele verdiler

650 bin TL'yi saniyeler içinde yok etmişlerdi. Baskında yakayı ele verdiler
Bursa’daki bir akaryakıt istasyonundan içinde 650 bin TL para ve altınların olduğu kasayı çalan şahıslar, polis ekiplerinin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Bursa’da meydana gelen olayda, akaryakıt istasyonundan hırsızlık yapan şahıslar, polis ekiplerinin çalışması ile yakalandı.

Olay, geçen ay merkez Nilüfer ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Gece saatlerinde akaryakıt istasyonuna giren 4 şüpheli, içinde 650 bin TL değerinde ziynet eşyası, bir miktar döviz ve nakit para, 2 tabanca bulunan çelik kasayı alıp, kayıplara karıştı. Çelik kasanın çalındığını fark eden akaryakıt istasyonu sahibi E.Ü. (23) ve ortağı M.F.Ü. (38) durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

8036620bb28d7ac57594d695dbf6770e.jpg

OTOMOBİLEN TESPİT EDİLDİLER

Akaryakıt istasyonu güzergahı boyunca 17 kilometrelik alanda 172 güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen ekipler, hırsızlık şüphelilerinin F.K. (28), D.E.P. (26), M.G. (23) ve T.K (24) olduğunu tespit etti. 4 şüpheliyi Nilüfer ilçesinde takip eden ekipler, inceleme yaptıkları bir güvenlik kamerasında şüphelilere ait otomobilin bulunduğu ara sokağı tespit etti. Görüntülerde, şüphelilerin otomobilden inip hızla kiraladıkları aparta doğru koştukları görüldü.

icinde-650-bin-tl-olan-kasayi-calan-4-kisi-guvenlik-kamerasindan-yakalandi-6207-dhaphoto1.jpg

APARTA BASKIN YAPILDI

Polis, tespit ettiği aparta cuma gecesi baskın yaptı. Baskında, 4 şüpheli de gözaltına alınırken, kaldıkları apartta yapılan aramalarda 2 tabanca, 14 bin 900 TL nakit para ile altın zincir ele geçirdi. Şüphelilerin emniyette yapılan sorgusunda 'hırsızlık', 'gasp' ve 'yaralama' suçlarından kaydı olduğu ortaya çıktı. 4 şüphelinin ifadesinde, yaklaşık 635 bin 100 TL'yi harcadıklarını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

icinde-650-bin-tl-olan-kasayi-calan-4-kisi-guvenlik-kamerasindan-yakalandi-6207-dhaphoto5.jpg