9 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı

9 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı
9 Aralık 2018 reyting sonuçları açıklandı mı! Ağlama Anne mi, Bir Litre Gözyaşı mı, Elimi Bırakma mı, Savaşçı mı? dizisi reytinglerde birinci dün akşam itibariyle cevap buldu 

9 Aralık 2018 Pazar reyting sonuçları açıklandı. Diziseverler Ağlama Anne mi, Bir Litre Gözyaşı mı, Elimi Bırakma mı, Savaşçı mı? dizisi reytinglerde birinci oldu merak ediyor ve araştırıyor. Her hafta olduğu gibi yine bu hafta da reytinglerde pazar gecesi damgasını vurdu. Dizilerin kaderini belirleyen reyting sonuçları haber sitemizde...

9 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI

Fox TV'de yayınlanan "Savaşçı" dizisi 1.sıraya otururken, 2.sırada "Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu", 3.sırada ise Tv8'de ekrana gelen "O Ses Türkiye" yarışması yer aldı.

AB'de 1.'lik "O Ses Türkiye" yarışmasının, 2.'lik TRT1'de yayınlanan "Elimi Bırakma"nın, 3.'lük ise Show Tv'de yayınlanan "Ajan Salt" isimli yabancı sinemanın oldu.

REYTİNG NEDEN ÖLÇÜLÜR

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değildir.Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası kesinlikle yoktur.Reyting ölçme işleminin tek amacı televizyon kanalları ve reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırmak.Şöyle düşünün sürekli takip ettiğiniz bir dizi var ve sizin gibi bu dizinin milyonlarca takipçisi var reklam şirketleri araştırmalara başlayarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

Bunun yanı sıra,televizyon kanalları yaptığı yayınların ne kadar başarılı olduğunu ve takipçileri olup olmadığını bu sayede öğreniyor buna bağlı olarak program devam ediyor ya da kaldırılıyor.