ABD'de protestocuların üzerine tanker sürdüler: Bir kişi tankerin önüne yattı

ABD'de protestocuların üzerine tanker sürdüler: Bir kişi tankerin önüne yattı
ABD'de ırkçılık karşıtı devam eden gösterilerde tansiyon yükselmeye devam ediyor. Minneapolis’te bir kişi yüzlerce protestocunun üzerine tanker sürdü. Bir göstericinin kaçmayarak yere yatmasının ardından tankeri durduran şoför, protestocular tarafından yakalanarak linç edildi.

ABD Minneapolis’te bir polisin siyahi vatandaşı ölümüne neden olmasının ardından başlayan protestolar büyüyerek devam ediyor.

Tüm ülkeyi saran ırkçılık karşıtı gösterilerde bir birinden skandal olaylar yaşanırken, o olaylardan biri de Minneapolis’te meydana geldi.

Minneapolis’te bir kişi yüzlerce göstericinin üzerine tanker sürdü.

İnsanlar can havliyle yolun dışına kaçışırken bir kişi olduğu yere uzandı ve tankerin gelmesini bekledi. Bunu gören tanker şoförü ise son anda firene basarak yola yatan kişi ezmekten kurtuldu. Tankerin durmasıyla birlikte onlarca gösterici tankere saldırdı ve şoförü araçtan indirdi.

Araçtan indirilen şoförün kalabalık tarafından linç edildiği düşünülürken, şoförün sağlık durumuna ilişkin bir bilgiye ulaşılamadı.

GEZİ'NİN PALALISI AKILLARA GELDİ

Öte yandan ortaya çıkan görüntüler 7 yıl önceki Gezi olaylarında protestoculara pala ile saldıran Sabri Çelebi'yi akıllara getirdi.