ABD'nin yeni seçilen başkanı Biden'dan korku saçan aşı açıklaması. Doğruysa yanacağız

ABD'nin yeni seçilen başkanı Biden'dan korku saçan aşı açıklaması. Doğruysa yanacağız
ABD başkanlığına seçilen ve Trump'tan yaklaşık 1 ay sonra koltuğu devralacak Joe Biden, Delaware'de pandemiyle ilgili korku saçan açıklamalarda bulundu. Pandemiyle mücadelede şeffaf olmayı savunan Biden, "Salgında en karanlık günler daha gelmedi, on binlerce kişi virüs nedeniyle hayatını kaybedecek" dedi.

ABD başkanlığına seçilen ve Trump'tan yaklaşık 1 ay sonra koltuğu devralacak Joe Biden, pandeminin en karalık günlerinin henüz gelmediğini söyledi.

Biden, "Salgında en karanlık günler daha gelmedi, on binlerce kişi virüs nedeniyle hayatını kaybedecek. Bu kriz esnasındaki liderliğim hakkında size söz vereceğim bir şey var: Her şeyi doğrudan anlatacağım" dedi. 

Delaware eyaletinde açıklamalarda bulunan Biden, ülkede virüs nedeniyle günlük can kayıplarının 3 bin civarında olduğuna dikkat çekti.

Önümüzdeki aylarda on binlerce daha can kaybı yaşanacağını dile getiren ABD'nin seçilmiş başkanı, aşıların bunu durduramayacağını savundu.

Salgını durdurmak için Cumhuriyetçi Parti ve Demokrat Parti'nin ortak çalışması gerektiğini belirten Biden, Kongre'den geçen 900 milyar dolarlık ekonomik destek paketi nedeniyle senatörleri tebrik etti.

emy-gs4u4aahn7.jpg