Abla Mars'a atsaydın. Yıllarca konuşulacak atışa sosyal medyayı yıkan yorum. Fenerbahçeli eski oyuncu metrelerce uzağa fırlatmıştı

Abla Mars'a atsaydın. Yıllarca konuşulacak atışa sosyal medyayı yıkan yorum. Fenerbahçeli eski oyuncu metrelerce uzağa fırlatmıştı
NBA Kadın ligi oyuncusu Kelsey Plum’un hangi maçta çekildiği belli olmayan bir maçta saha içinden metrelerce uzaklıktaki bir seyirciye fırlattığı tişört sosyal medyada yeniden gündem oldu. Sosyal medyada bir kullanıcı o atış için “Abla Mars'a atsaydın” dedi.

NBA Kadın ligi oyuncusu Kelsey Plum’un yıllar önce metrelerce uzağa fırlattığı tişört sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Plum, 2017 yılında çekildiği bilinen ancak hangi maçta çekildiği belli olmayan görüntülerde, henüz maç oynanmıyorken stadın üst kısımlarında oturan seyircilere doğru dürülmüş bir tişört fırlatmıştı. Plum tişörtü metrelerce yükseklikteki çatıya yakın bir mesafede stadın en arkalarına müthiş bir şekilde fırlatıyor.

Atış mesafesi ve o atış için gereken güç yıllardır sosyal medyada büyük hayranlık uyandırarak paylaşılan bu görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Son olarak Twitter’da Eray Emin Aydemir isimli bir konucu, bu efsane atışa "Abla Mars''a atsaydın" yorumunu yaptı.

Amerikalı kadın basketbolcu bir dönem Fenerbahçe’de de forma giymişti. Plum şu anda ise Las Vegas Aces''de oynuyor.