Erdoğan Bayraktar'dan geri adım

Erdoğan Bayraktar'dan geri adım
17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili "Hakkımda hazırlanan dosyalar doğru" diyen AKP'li Eski Bakan Erdoğan Bayraktar, yeni bir açıklama daha yaptı. Bayraktar ‘doğru’ dediği dosyalar için bu kez ‘içi boş’ dedi.

AKP hükümetinin 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, yeni açıklamalarıyla gündeme oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Bayraktar, 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili “Dosyam var, dosyada ne varsa kabul ediyorum, benim suçum. Telefondaki konuşmalar ban aittir, tapeler bana aittir, renkli çekilen kameralar, teknik takiptekilerin hepsi bana aittir. Devletin düzelmesi için hakikaten, Allah’tan korkan, vatanını ve milletini seven, üretim yapan, katma değeri yüksek mal üreten insanların bir yerlere gelmesi lazım. Benim şimdi tuzum kuru. Özel sektördeyim. Beni şimdi attılar. ‘Reis’, sayın cumhurbaşkanım beni hırsız çuvalının içine koydu ve attı” demişti

BAYRAKTAR''DAN GERİ ADIM

Bayraktar, sözlerinin Türkiye gündemi oturmasının ardından yeni bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bayraktar''ın sözleri geri adım olarak nitelendirildi.

Bayraktar''ın paylaşımı şu şekilde:

Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar.

İlgili Haberler