Acun Ilıcalı bunu yapmalıyım dedi nefesler tutuldu. Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu

Acun Ilıcalı bunu yapmalıyım dedi nefesler tutuldu. Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu
Survivor 2021'in yeni sezonu da nefesleri kesiyor. İlk eleme adayı gönüllüler takımından Sena oldu. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yarışmacılar arasında yer alan ünlüler takımından başpehlivan İsmail Balaban ile Avrupa Şampiyonu efsane güreşçi Reşit Karabacak’ın kendisi gibi güreşçi olan oğlu Yunus Emre Karabacak arasında bir güreş yaptıracağını açıklayarak "Çok heyecan verici olacak" dedi.

Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2021 tüm hızıyla başladı. Gönüllüler takımının dokunulmazlık yarışmasını kaybetmesiyle konseyde bir kişinin adı çıktı. Konseyde yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Sena ilk eleme adayı olarak potaya gönderildi. İkinci aday bugün yapılacak yarışma sonucu belli olacak.

Konseyde yarışmacılarla tek tek sohbet edip, Survivor amaçlarını soran ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Kırkpınar güreşlerinde başpehlivan olan İsmail Balaban ile Avrupa Şampiyonu efsane güreşçi Reşit Karabacak’ın kendisi gibi güreşçi olan oğlu Yunus Emre Karabacak ile de sohbet etti. Her iki güreşçiden övgüyle bahseden Acun Ilıcalı "İkinizi birbirinizle güreştireceğim. Bunu yapmazsam olmaz. Sonucu ben bile merakla bekliyorum" dedi. İki güreşçide bu isteğe olumlu yanıt verdi.

İSMAİL BALABAN KİMDİR?

Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer alan Kırkpınar başpehlivanı İsmail Balaban, Kırkpınar çayırlarındaki başarısını başarısını Survivor parkurlarında da kanıtladı. Takımına puanlar kazandıran İsmail Balaban, sempatik hareketleriyle kısa sürede gönüllerde taht kurdu. 

Survivor İsmail Balaban 1.80 metre boyundadır. 1987 yılında Antalya'da doğmuştur. Survivor İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban'dır. Kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir. Türk Pehlivan olan İsmail Balaban 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi.

2012 yılında gerçekleşen 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başaltında üçüncü olarak başpehlivanlık kategorisinde mücadele etme hakkını kazandı. 2013 yılındaki 652. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finale kalıp başpehlivan olmayı başardı.

2014 yılındaki 653. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde Fatih Atlı'ya yenilerek 2. oldu. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Orhan Okulu'yu yenerek 2. kez Başpehlivan oldu. 2013 yılında yapılan 652. Kırkpınar yağlı güreşlerinde ise Ali Gürbüz'e finalde yenildi. Fakat Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıkınca ve altın kemer İsmail Balaban'a verildi.

2014 yılında, Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde aldığı başpehlivanlıktan sonra, 2015'te ikincilik, 2016'da üçüncülük ve ve 2018 yılında yeniden Kurtdereli başpehlivanı unvanını almıştır.

YUNUS EMRE KARABACAK KİMDİR?

Survivor 2021 kadrosunda yer alan ve merak edilen Yunus Emre Karabacak 11.02.1990 tarihinde Erzurum'da doğdu. 31 yaşında olan Karabacak, uzun süredir güreş yapıyor. Öte yandan Yunus Emre Karabacak, Kasım 2020’de hayatını kaybeden ünlü güreşçi Reşit Karabacak’ın oğludur.

REŞİT KARABACAK

 

Reşit Karabacak, ülkemize sayısız kez altın madalya kazandırmış başarılı bir güreşçidir. 1954 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Reşit Karabacak 19 Kasım 2020 tarihinde Bursa’da hayatını kaybetmiştir. Güreş’e 19 yaşında İzmir’de başlayan Reşit Karabacak’ın vefatı üzerine, Bakan Muharrem Kasapoğlu başsağlığı mesajı yayımlamıştır. Reşit Karabacak’ın Balkan şampiyonluğu, Akdeniz şampiyonluğu ve Avrupa şampiyonluğu bulunmaktadır.

YUNUS EMRE KARABACAK BAŞARILARI

Survivor 2021 yarışmacıları arasında dikkatleri üzerinde toplayan Yunus Emre Karabacak, Erzurum’da dünyaya gelmiştir. Bursa’da hayatını sürdüren ve babası Reşit Karabacak’ın izinden giden Survivor Yunus Emre Karabacak, 20 yıldır güreş yapıyor. Yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye dereceleri olan başarılı güreşçi, Kırkpınar'da 3 kez dereceye girdi. 

YUNUS EMRE KARABACAK’IN EĞİTİMİ

Yunus Emre Karabacak hangi üniversiteyi bitirdi? Survivor Yunus Emre Karabacak, eğitim hayatında pek çok farklı şehirde bulunmuştur. Liseyi Atatürk Anadolu Lisesi spor bölümünde okuyan Yunus Emre Karabacak, Balıkesir Üniversitesi BESYO antrenörlük bölümü mezunu.

2015 yılında üniversiteler arası Türkiye şampiyonluğu bulunan Yunus Emre Karabacak, Bursa Osmangazi spor kulübünde spor hayatını sürdürüyor. Tarihi Kırkpınar güreşlerinde yer alan Yunus Emre Karabacak, 3 kez de derece yapma başarısını elde etmiştir.

Yunus Emre Karabacak evli mi bekar mı? Sorusu da merak edilen konular içerisinde yerini alıyor. Güreşçi Yunus Emre Karabacak evli değildir. 

3-20210111081322.jpg2-20210111081322.jpg1-20210111081322.jpg111-027.jpg