Acun Ilıcalı'dan bomba Fenerbahçe Başkanlığı açıklaması

Acun Ilıcalı'dan bomba Fenerbahçe Başkanlığı açıklaması
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, NTV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe Kulübü başkanlığı ilgili sorulan soruya yanıt veren Ilıcalı, "Ali Koç varken Fenerbahçe başkanlığını düşünmek aklımın ucundan geçmez" ifadelerini kullandı.

Medyaradar''da yer alan habere göre, Acun Ilıcalı, Tuğba Dural''ın sunumuyla NTV''de yayınlanan O Anın Hikayesi programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu ve Fortuna Sittard kulübünün ortağı Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile ilgili görüşlerini aktarırken, Türkiye''de bir futbol takımı almak isteyip istemediğine de yanıt verdi.

"AKLIMIN UCUNDAN GEÇMEZ"

Ilıcalı kendisine yöneltilen Fenerbahçe başkanlığı sorusuna "Ali Koç varken Fenerbahçe başkanlığını düşünmek aklımın ucundan geçmez. Ali Koç başkanımız, kendisi sabahtan akşama kadar, bizzat şahit olduğum için, kendini kulübe, Fenerbahçe''ye adamış bir başkan. Ben de, benden istendiği her zaman, seve seve kulübe, Fenerbahçe''ye ve başkanımıza yardım etmeye çalıştım. Sağolsun o da bana çok güvendi, birçok olayda birbirimize destek olarak güzel şeyler yaptık. Böyle bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız, sonuçtan bağımsız söylüyorum. Yakın olarak konuşuyorum kendisine, sabah Fenerbahçe diye kalkıyor ve akşama kadar bütün enerjisini veriyor. Tek isteğim Ali Koç''un başarılı olması, benim de yapmam gereken başkanımızı motive etmek ve bir sorunu olduğunda yardıma koşmak, onu da elimden geldiğince yapıyorum." dedi.

"KAZANMANIN GARANTİSİ YOK"

Dünyanın en iyi başkanını da getirsen kazanma garantisi olmadığını ifade eden Ilıcalı, "Manchester City mesela. Bütçesine bakın, en yüksek çıkar, doğru düzgün başarı yok ortada. O bütçeyle o başarısızlık akıl alacak gibi değil ama en çok para, en iyi oyuncular onlarda. Her şeyi doğru yaparsın, gider bir yerde birine takılırsın, bir yanlış karar ligin kaderini değiştirir, her şey olabilir." diye konuştu.

"TÜRKİYE''DE BİR TAKIM ALMA GİRİŞİMİ OLMAZ"

Hollanda Birinci Futbol Ligi''nde (Eredisivie) Fortuna Sittard takımının ortağı olan Acun Ilıcalı, "Türkiye''de takım alacak mısınız?" sorusuna da yanıt verdi. Ilıcalı, "Türkiye''de bir takım alma girişimi olmaz. Ülkemizde futbol anlayışından çok mutlu değilim. Futbolu benim gibi göremeyen insanlar olunca üzülüyorum. Futbolun bizi birleştirmesi lazım. Dün gece 2:30''da maça başladık, 4''te bitti. Murat Boz, İbrahim Büyükak, Oğuzhan, hem sanatçı, hem çevremizden bir grup top oynadık. Maç nasıl iddialı geçti anlatamam ama sonrasında bizim ofiste oturduk ve güldük, eğlendik. Şu futbolun bir eğlence olduğunu anlasak da bundan dolayı gerilmesek, birbirimize kötü hisler beslemesek ne güzel olur." ifadelerini kullandı.