Acun Ilıcalı'dan Yasin'e sert uyarı: Seni buradan göndeririz!

Acun Ilıcalı'dan Yasin'e sert uyarı: Seni buradan göndeririz!
Survivor 2022 All Star'da daha önce Hikmet ile kavga eden Yasin yine olay oldu. Kampta Hikmet ile tartışan Yasin'in "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" sözleri Ilıcalı'yı çok kızdırdı. Ada konseyinde Yasin'e sert uyarılar yapan Acun Ilıcalı,  "Kurallara uymazsan seni buradan yollarım" dedi.

Survivor All Star heyecanlı oyunlar ve birbirinden farklı ödüllerle devam ediyor. Bu hafta birleşme partisine doğrudan katılmaya hak kazanan isimlerin belirlendiği yarışmanın son bölümüne Hikmet ve Yasin arasındaki gerginlik damga vurdu.

Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor, 5 Mart Cumartesi akşamı 39''uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu hafta oynanan bireysel dokunulmazlık oyunlarının ilkinde kadınlarda Elif, erkeklerde ise Berkan bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi olmuş ve birleşme partisine katılmayı garantilemişti.

Son bölümde ise kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Nagihan ve Anıl, bireysel dokunulmazlığın sahibi ve birleşme partisine katılmayı garantileyen isimler oldu. Ardından gerçekleşen SMS konseyinde; bu dört isim dışında herkes eleme adayı oldu.

YASİN VE HİKMET ARASINDA SULAR DURULMUYOR

Böylelikle hızlı eleme döneminin başladığı Survivor All Star''da gönüllüler adasında tansiyon yükseldi. Daha önce de kavga eden ve bu nedenle ceza alan Yasin ve Hikmet arasında bir kez daha tansiyon yükseldi.

"BEN YERİMİ VERMEM"

Hikmet''in oturduğu yeri kendinin temizlediğini söyleyen ve "Bizim burada anılarımız var" diyen Yasin, onun evini yaptığı yerde oturmasını söyledi. Bunu yapmayacağını söyleyen Hikmet ise "Bir aydır burada oturuyorum" diye karşılık verdi.

İkili arasındaki gerginlik gece de devam etti. Hikmet''in yanına giden Yasin, "Ben sana anlayış gösteriyorum sen hiç göstermiyorsun. Böyle olmaz bak" dedi. Bunun üzerine Hikmet de "Yasin ben yerimi kimseye vermem" deyince olanlar oldu.

"Hikmet bak eğer racon kesersen, buna inat yaparsan durum çok farklı yerlere gider. Diskalifiye durumu var, sınırlarımı zorlama benim. Kralını dinlemem. Ben burda kendimi de yakarım seni de yakarım" dedi. Bu tehditlere boyun eğmeyeceğini söyleyen Hikmet, "Elinden geleni yap. İşine bak beni gaza getiremezsin. Bu sokak ağızlarını bırak" dedi. Bunun üzerine; "Kralı gelse bana racon kesemez" diyen Yasin ise giderek yükseldi.

"KRALI GELSE BANA RACON KESEMEZ"

Hikmet''in "Adam ol Yasin. Ben dumanını tüttürdüğüm yeri kimseye vermem" sözleri ardından kendine hakim olamayan Yasin, "Bana kralı gelse racon kesemez. Survivor''ımı falan yakarım" dedi. O sırada arkadaşı Gökhan, Yasin''i oradan uzaklaştırdı.

"YASİN''DEN HER ŞEYİ BEKLERİM"

Yaşananların ardından verdiği röportajda Yasin''in davranışlarını değerlendiren Hikmet, "Yine senin gözünün üzerinde kaşın var. Sen buraya oturma, burada benim hatıralarım var. Ben istediğimi yaparım dedi, bunlar hiç hoş şeyler değil. Şu an asla Yasin''de o sakinliği göremiyorum. Aynı yerde kalmamızın imkânı yok. Aynı yarış alanında bile bulunamayız. Her şeyi beklerim ondan" dedi.

Survivor All Star''da Yasin Obuz iki hafta Hikmet Tuğsuz ile kavga etmişti. Ada konseyinde Hikmet''in üzerine yürüyen Yasin küfürlü etmiş ve fiziki temasta bulunmuştu. Acun Ilıcalı ise Yasin''e 5 ödülden yararlanmama cezası vermişti.

Acun''un "Bir daha bunun çok daha azısını bile yaparsan diskalifiye olacaksın" dediği Yasin yine olay oldu. Hikmet ile kavga eden Yasin''in kampta "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" demesi ise Ilıcalı''yı kızdırdı.

"SENİ BURADAN GÖNDERİRİZ"

Survivor ada konseyinde konuşan Ilıcalı "Ben prodüksiyonu temsil ediyorum. Özel hayatta ise kimseye ters konuşmadım. Bazı yarışmacılarla dışarıda da samimiydim. Ancak Yasin sen kendine düşmanlar yaratan, problem odaklı, ileri geri konuşan, ağzından çıkanı kulağı duymayan enteresan bir tipsin. ''Bana kimse racon kesemez, Acun Ilıcalı da gelse kesemez'' diyorsun. O racon kesmeden ne kastediyorsun bilmiyorum. Ama buranın başı benim. Kurallara uymazsan seni buradan yollarım. Benim adımı konuya karıştıramazsın. İhraç edilmene ramak kalmış ama hala cüretle aynı adamla tartışabiliyorsun. Ekip adına konuşuyorum, ihraç sebebi yok ama bu senin bu hareketlerini çekeceğimiz anlamına gelmiyor. Eğer kurallara uymazsan kralı gelse, seni buradan göndeririz" ifadelerini kullandı.