Jean Michael Seri Hull City'de. Acun Ilıcalı'dan dördüncü transfer

Jean Michael Seri Hull City'de. Acun Ilıcalı'dan dördüncü transfer
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, yeni sezonda kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Hull City, tanıdık bir ismi renklerine bağladı. Championship ekibi bir dönem Galatasaray forması da giyen Jean Michael Seri''yi kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada 30 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını belirtildi.

Kariyerinde daha önce Portekiz, Fransa, Türkiye ve İngiltere''de forma giyme deneyimine sahip olan Fildişi Sahilli orta saha, ülkesi adına 42 maçta görev yaptı.

Gelecek sezon Premier Lig hayali kuran Shota Arveladze''nin takımı daha önce Ozan Tufan, Tobias Figueiredo ve Nathan Baxter''i renklerine bağlamıştı.

JEAN MICHAEL SERI KİMDİR?

19 Temmuz 1991 tarihinde Fildişi Sahili''nin Grand-Bereby bölgesinde dünyaya geldi. Çocukluktan beri futbola ilgisi olan Jean Michael Seri, 2009 yılında Africa Sports''un alt yapısında futbola başladı.

2010-2012 yıllarında ASEC Mimosas''da forma giyen orta saha oyuncusu, 2012''de Porto''nun "B" takımına transfer oldu. 2013''te Portekiz ekibi Paços Ferreira''ya transfer olan Seri, 2015 yılında Fransa''nın köklü kulübü Nice''e imza attı.

Buradaki performansıyla büyük takımların ilgisini çeken oyuncu, 2018''de Premier Lig ekiplerinden Fulham''a 30 milyon Euro bedelle transfer oldu.

2019-2020 yıllarında Galatasaray forması giyen Seri, 37 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler