Acun'un sunucusu Atatürk'ü soykırımcı ilan etti

Acun'un sunucusu Atatürk'ü soykırımcı ilan etti
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasının Yunan sunucusu Sakis Tanimanidis, sosyal medya hesabından yaptığı 19 Mayıs paylaşımında, Atatürk’ü soykırımcı ilan etti.

Türk kurtuluş mücadelesinin 100. Yıl dönümü olan 19 Mayıs’ta Instagram hesabından paylaşımda bulunan Sakis Tanimanidis’in, paylaşımında “100 yıl önce yanlış bir şekilde kaybedilen 353.000 insanı anıyorum” , “Bugünün sadece Pontian kökenli Yunanlılar için değil; tüm dünya için ne anlama geldiği hakkında biraz daha fazla şey anladım” gibi ifadeler kullanması dikkat çekti.

sakiswp.png

“BEN UNUTMAM”

Türkiye’nin en çok izlenen programlarından Survivor'ın Yunanistan kökenli sunucusu Sakis Tanimanidis’in 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim alırken; paylaşımın sonuna da “Ben Unutmam” hastag’ini atması tepki çekti.

sakis2.jpg

ACUN: SAKİS İLE SURVİVOR SUNMANIN KEYFİ

Survivor’un Yunan sunucusu Sakis’in 19 Mayıs’ta Atatürk’e ve Milli mücadele kahramanlarına soykırımcı imasında bulunması büyük tartışma yaratırken; TV8’in patronu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından “Sakis ise Survivor sunmanın keyfi” mesajıyla bu fotoğrafı paylaşmıştı.