Ceza ve Tevkifevleri CTE 172 memur alacak

Ceza ve Tevkifevleri CTE 172 memur alacak
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri CTE bünyesinde kadrolu statüde olmak üzere 172 personel alacak.

Adalet Bakanlığı 2022 yılı kamu personel alımı başvuruları devam ediyor. Ceza ve Tevkifevleri CTE için iki farklı ilanla 172 kadro için süreç tamamlanacak.

CTE KAMU PERSONEL ALIMI KONTENJANLARI

3 Gemi Adamı, 1 Metal Teknisyeni, 4 Elektrik Teknisyeni, 3 Et İşleme Teknisyeni, 3 Süt İşleme Teknisyeni, 3 Sıhhi Tesisat Teknisyeni, 5 Veteriner Sağlık Teknisyeni alımı ile 150 idare memuru alımı için toplam 172 kadro bulunuyor.

CEZA VE TEVKİFEVLERİ MEMUR ALIMI MEZUNİYETLER

Süt İşleme Teknisyeni alımına en az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, (Süt ve süt ürünleri ile ilgili bölüm),

Veteriner Sağlık Teknisyeni alımına en az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, (Veteriner sağlık ile ilgili bölüm),

Et İşleme Teknisyeni alımına en az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, (Et ve et ürünleri),

Elektrik Teknisyeni alımına en az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, (Elektrik bölümü),

Sıhhi Tesisat Teknisyeni alımına en az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, (Sıhhi Tesisat bölümü)

Metal Teknisyeni alımına en az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, (Metal bölümü),

Gemi Adamı (Sınırlı Kaptan) alımına en az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Gemi Adamı (Sınırlı Vardiya Zabiti) alımına en az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Gemi Adamı (Usta Gemici) alımına en az lise veya dengi okul mezunu olmak, Geçerli Gemi Adamı Sağlık Raporuna sahip olmak gerekiyor. Diğer gerekli başvuru şartlarına dair detaylara aşağıdaki bağlantıdan ayrıca erişim sağlayabilirsiniz.

İdare memuru öğrencisi alımına en az 4 yıllık lisans eğitimi veren fakülte ve yüksekokullardan mezun olanlar başvurabilir.

MEMUR ALIMI BAŞVURU SÜRECİ

CTE memur alımı başvuruları 22 kadro için 30 Ocak (Bugün), 150 kadro için 31 Ocak 2022 tarihine kadar yapılabilir. İşte başvurulara dair gerekli başvuru kılavuzlar ve başvuru ekranı.