Murat Sancak: Yunus Akgün'e iki tokat attım!

Murat Sancak: Yunus Akgün'e iki tokat attım!
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Yunus Akgün'e Galatasaray maçının devre arasında iki babacan tokat attığını açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray ile oynadıkları maçın devre arasında Yunus Akgün''e tokat attığını söyledi. Murat Sancak, Sabah''ta çıkan röportajında "Yunus Akgün''ü Türk futboluna Galatasaray değil, biz kazandırdık. Şimdi herhalde yurtdışından da teklifler gelir. G.Saray''ın ilk 11''inin değişmez oyuncusu olur. Yunus Akgün''ü ilk sene bedava verdiler para almadılar Ama ikinci sene palazlanınca kiralama parası aldılar. Şimdi herhalde istesek vermezler" dedi.

Sancak, "Başakşehir maçında 1-0 öndeyken Gökhan İnler''in bir hatasıyla kaybettik. Futbolcular bir kulüpten alıyorsak o kulübe karşı forma giymesini doğru bulmuyorum. Etkileniyorlar. Yunus Akgün de G.Saray maçında ilk yarıda sahada yoktu. Devre arasında onu kendine getirmek için benim babacan tavrımı bilirler. Şöyle iki tane tokat attım, dedim ki ''Hayırdır Fatih Terim seni seyrediyor diye korkarak mı oynamıyorsun" dedim. ''Çık adam gibi oyna. Senin paranı burası veriyor. Buradan ekmek yiyorsun'' dedim. Ondan sonra çıktı 2 tane gol attı. Etkileniyorlar doğal olarak. Orada kötü niyet aramamak lazım. Volkan Şen''de de Erkan Zengin''de de bunu yaşadık" ifadelerini kullandı.