Adana'daki evini uyuşturucu imalathanesi yaptı. Düzenek polisleri bile şaşırttı

Adana'daki evini uyuşturucu imalathanesi yaptı. Düzenek polisleri bile şaşırttı
Adana’da evinde uyuşturucu yetiştirmek için özel sera kurup, Hint keneviri yetiştiren Ahmet K., polis baskınında suçüstü yakalandı. Ahmet K. ve oğlu Ünsal Can K. gözaltına alındı. Sorgulaması tamamlanan Ünsal Can K. serbest kalırken, babası Ahmet K.'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

DHA’da yer alan habere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, evinde uyuşturucu ürettiği bilgisini aldıktan hemen sonra Ahmet K.''nin evine baskın yapıldı.

EVİNDE DÜZENEK KURDU

Ekipler, teknik ve fiziki takibe aldıkları Ahmet K.''nin evinde çadırdan kurduğu özel düzenekli serada Hint keneviri yetiştirip, uyuşturucu ürettiğini belirledi. Baskında evin bir odasında çadır içeresinde zamanlayıcılı, ısı ölçerli, LED ışıklı ve vantilatörlü sera kurulduğunu saptadı. 2 zamanlayıcı, 1 vantilatör, 2 havalandırma fanı, 4 LED lamba, 1 ısı ölçer, uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen 6 kutu kimyasal madde, 1 cam kavanoz içerisinde 16,7 gram skunk maddesi ve 6 kök Hint keneviri ele geçirdi.

OĞLU SERBEST KALDI

Olay sonrası Ahmet K. ve oğlu Ünsal Can K. gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerden Ünsal Can K., ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakılırken, babası Ahmet K.''nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.