Elinde bıçak ile Ereğli Adalet Sarayı'nın önüne gelen İbrahim A., ayağıve kolundan kendisini yaraladı.Bıçağı önce karnına ardından kalbine dayayan İbrahim A., polisleri yanına yaklaştırmadı.

SAVCI GÖRÜŞTÜ

Olay yerine gelen savcı ile görüşen İbrahim A., 5 yıl önce eşinden boşandığını ve mahkemenin çocuklarını 15 günde bir görmesine izin verdiğini, ancak kendisinin her gün çocuklarını görmek istediğini söyledi.

POLİSLERİ SOSYAL MESAFE KONUSUNDA UYARDI

Yanına yaklaşmak isteyen polislere de, "Yaklaşma sosyal mesafe var. Sosyal mesafeyi 5 metreye çıkarttım"diyen İbrahim A. yaklaşık 2 saat süren çalışmayla ikna edildi. İhbar üzerine gelen sağlık görevllierince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan İbrahim A., ardından hastaneye kaldırıldı.

adliye-onunde-bicagi-kalbine-dayayip-intihara-kalkisti-9221-dhaphoto1.jpgadliye-onunde-bicagi-kalbine-dayayip-intihara-kalkisti-9221-dhaphoto4.jpgadliye-onunde-bicagi-kalbine-dayayip-intihara-kalkisti-9221-dhaphoto5.jpgadliye-onunde-bicagi-kalbine-dayayip-intihara-kalkisti-9221-dhaphoto6.jpgadliye-onunde-bicagi-kalbine-dayayip-intihara-kalkisti-9221-dhaphoto8.jpg

DHA