Ayfonkarahisar Emirdağilçesinde meydana gelen olay, Fransa'da yaşayan ve 10 gün önce izine gelen Emre Küçükdurak ile ilçede oturan Erol E.'nin oğlu arasında bir süre önce kavga yaşandı.

ARKADAŞ KAVGASINA BABA MÜDAHALE ETTİ

Bugün Emre Küçükdurak ile Erol E. meydanda karşılaştı. Bu kez Erol E. ile Emre Küçükdurak arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Erol E., tüfekle Küçükdurak'a ateş açtı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Vücuduna saçma isabet eden Emre Küçükdurak yerde hareketsiz kaldı.Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Yakınları tarafından hastaneye götürülen Emre Küçükdurak, kurtarılamadı.

ogluyla-kavga-eden-gurbetci-genci-tufekle-oldurdu-3651-dhaphoto1.jpgogluyla-kavga-eden-gurbetci-genci-tufekle-oldurdu-3651-dhaphoto2.jpg