Ağlama Anne son bölüm ve 8. bölüm fragmanı

Ağlama Anne son bölüm ve 8. bölüm fragmanı
Ağlama Anne 7. bölümü dün akşam ATV'de yayınlandı. Yeni bölümde Zeynep'in hayatı tehlikeye giriyor. Peki Ağlama Anne 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Pazar gecelerinin sevilerek takip edilen dizisi Ağlama Anne 7. bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Peki, Ağlama Anne 8. bölüm fragmanı hemen yayınlanacak mı? Dizinin son bölümünde Adnan'ın açıklamaları taşları yerinden oynatacak. Zeynep ise Adnan'ın açıklamalarının ardından Zeynep neye uğradığını şaşırdı ve çareyi Mert'e sığınarak buldu. Fakat Özlem Zeynep için hain planlarına devam eder. Peki Zeynep'in hayatı tehlikeye girecek mi? Bu akşam belli olacak.

AĞLAMA ANNE 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ağlama Anne bu akşam 7. bölümün yayınlanmasının ardından 8. bölüm fragmanında yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında  Zeynep ortadan kaybolduğu için aile adeta yıkıldı. Polisler Zeynep'in evinin kapısına geldi ve Zeynep ile ilgili kötü haberi annesiyle paylaştı. Zeynep'in annesi ise o anda yere yığıldı. Özlem ise yaptığı hainlik yüzünden vicdan azabı duymaya başlıyor.

AĞLAMA ANNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLA

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜMDE NE OLDU

Adnan'ın taşları yerinden oynatan açıklaması herkesin hayatını altüst eder. Duydukları karşısında artık kime güveneceğini bilmeyen Zeynep, Mert'e sığınır. Özlem, boş bulduğu alanda planlarını gerçekleştirir ve Zeynep kayıplara karışır. Hasan, ilk defa vicdanının gözleriyle Alev'e bakar. Damla, kızı için ilk defa güvenli bildiği yuvasından, alanından çıkar. Alev'le yakınlaşan Damla, Adnan'la kopma noktasına gelir; Adnan, çevrelerinde olduğu sürece belanın peşlerini bırakmayacağına inanır. Ali Osman içinse Alev'in gönlünü kazanabileceği büyük bir yarış başlar. Genç bir kızın hayatı; kimileri için zafere giden yol olurken kimilerinin de nefesini keser. Zeynep'in ortadan kalkmasını isteyenler mi yoksa ona can olmak isteyenler mi galip gelecektir? Peki ya Zeynep'in gerisinde bıraktığı küçücük bir ipucu olayların çözülmesini sağlayacak mı?