Ağlama Anne son bölüm ve 9. bölüm fragmanı

Ağlama Anne son bölüm ve 9. bölüm fragmanı
Ağlama Anne bu akşam ATV ekranlarında 8. bölümü ekranlara gelecek. Son bölümde; Ortadan kaybolan Zeynep'ten bir haber geliyor. Peki, Ağlama Anne 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ağlama Anne 8. bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Hemen ardından da Ağlama Anne9 . bölüm fragmanı yayınlanması bekleniliyor. Peki, son bölümde neler oldu? Özlem Zeynep'e hain bir tuzak kuruyor ve onun ortadan kaybolmasını sağlıyor. Herkes her yerde Zeynep'i arıyor. Alev ise daha Zeynep'e kavuşmadan onu kaybetmenin acısını yaşıyor. Yeni bölüm fragmanında eve gelen polis Zeynep ile ilgili bir haber verecek fakat Alev haberi alır almaz fenalaşıp bayılıyor. Son bölümde neler olacak merak konusu oldu. Alev yıllar sonra kızı Zeynep'e kavuşabilecek mi?

AĞLAMA ANNE 9. BÖLÜM FRAGMANI

Ağlama Anne 9. bölüm fragmanı bu akşam yayınlanan son bölümün arkasından ekranlarda yayınlanması bekleniliyor. Eş zamanlı olarak ise haber sitemizde de bulabileceksiniz.

AĞLAMA ANNE YENİ BÖLÜM İÇİN TIKLA

AĞLAMA ANNE SON BÖLÜM NE OLDU

Özlem'in sevdiklerini kaybetme korkusuyla şuursuzca yaptıkları herkesin huzur ve düzenini bozar. Adnan, Özlem'e boşanma davası açmak için harekete geçer. Mert, ormanda Zeynep'in ayakkabısını bulunca deliye döner. Olan biteni Damla'ya anlatmaya karar verir ancak Ali Osman buna engel olur. Alev, Zeynep'e kavuşamadan kaybetmenin acısıyla, geçmişin zehrini babasına kusar. Hasan'ın kocamış yüreği Alev'in bıçak gibi sözlerine dayanamaz. Nerede olduğunu bile bilmeyen Zeynep eli kolu bağlı korkuyla beklerken, Çetin, Özlem'in oynadığı oyunu çözer ve krizi kendi namına fırsata çevirir. Alev'e, Zeynep'i bulacağının sözünü veren Ali Osman, Çetin'in isteklerini yerine getirecek mi? Zeynep kurtulursa! Damla'yla arası eskisi gibi olacak mı? Alev sonunda hayallerine kavuşup kızına sarılabilecek mi?