Ahmet Ağaoğlu'dan Nwakaeme ve Uğurcan'la ilgili flaş açıklama

Ahmet Ağaoğlu'dan Nwakaeme ve Uğurcan'la ilgili flaş açıklama
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili konuşurken, çarpıcı bilgiler verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beinsports''ta katıldığı programda merak edilen transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Ağaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

- Giden oyuncular olacaktır. Gitmesi kesinleşen oyuncu yok, ihtimal olacaktır. Ciddiye alabileceğim tek teklif, Ahmetcan''a geldi. Gitmesi de muhtemel oyuncuların yerini dolduracak oyuncuların da çalışması üç aşağı beş yukarı tamamlanmış durumda. Temasta bulunduğumuz, görüşmeleri devam eden 10-12 oyuncu var."

- Nwakaeme''ye yapabileceğimiz en yüksek teklifte bulunduk. 1. sene oynadınız, ek olarak uzaması için performans kriteri. Trabzonspor''un yapabileceği bu. 33 yaşına gelmesi beni endişelendirmiyor ama benim bütçem belli, bu sınırlarda kalmak zorundayım. Para benim için önemli değil demiş. O zaman ortada bir sorun yok gibi algılıyorum ben bunu.

- Uğurcan''ın takımda kalmasından yanayım. Çok çok iyi bir teklif gelirse... Uğurcan Çakır''ı kaleden aldığınızda, o veya ona yakın bir kalibrede kaleciyi oraya koymak zorundasınız. 10''a sattınız da, 7''ye doldurdunuz diyelim. 3 için değer mi?

- Abdülkadir''e Manchester City''den gelen 23 milyon euroluk teklifi reddetmem, hayatımın pişmanlığı. Yusuf''u verdikten 3 gün sonra gelmişti.

- Biz geçen sezonun Şubat ve Mart aylarında bu sezonun planlamasını yaptık. Transfer listesi hazırdı Nisan''da. Hazırlık maçları, kamp programı belliydi. Biz bunları yaparken, rakiplerimizden bazıları hoca ile anlaşmamıştı. Hocanızla imzalamadığınız zaman, transfer de yapınca, antrenör gelince sistemimi uymuyor deyip, ayağına daha top değmeden, cebine de para koyup bir başka takıma göndermek zorunda kalıyorsunuz oyuncuyu.

İlgili Haberler