Ahmet Ağaoğlu: “Novak ve Sosa sözleşme yenileyecek”

Ahmet Ağaoğlu: “Novak ve Sosa sözleşme yenileyecek”
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, sezon sonu sözleşmeleri sona erecek Sosa ve Novak’ın yeni sözleşme imzalayarak takımda kalacaklarını belirterek, yeni transferlerin takıma çabucak adapte olduklarını söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, eşi Beyza Ağaoğlu’nun Beşiktaş Deniz Müzesi’nde açtığı resim sergisini ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bordo-mavili takımın kaptanı Sosa ve Novak’ın sözleşmelerinin sezon sonu sona ereceğinin hatırlatılması üzerine Ağaoğlu, şöyle konuştu:

"Oyuncularla görüştük. Sosa ve Novak’la sözleşme yenileyerek yolumuza devam edeceğiz. Sosa, hemen hemen sezon başından beri eleme maçları da dahil olmak üzere inanılmaz performans ortaya koydu. Kaptan gibi kaptan. Boşuna ’Maestro’ dememişler adama. Geldiğimiz noktada çok büyük emeği var. Ayrıca bir kaptan olarak, sıkıntı yaşadığımız dönemde çok aktif rol oynadı, takımın toparlanmasına yardımcı oldu. Yerli oyuncular tarafında da Uğurcan Çakır çok aktif rol aldı. Birkaç oyuncunun liderliğinde takımın bu havasının bozulmaması için çok çaba sarfediyorlar. Hocamız, ’Bazı oyunculara çok yüklendik, haklarını helal etsin.’ diyor ama ben başta hocamız olmak üzere, bütün takıma ortaya koydukları performanstan dolayı, çabadan dolayı teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler, diyorum."

Ahmet Ağaoğlu, takımın sezona çok yoğun maç trafiğiyle başladığını hatırlatarak, "Sakatlıklarla birlikte bocalama dönemi oldu ama takımımız çok güçlü. Özellikle karakter olarak çok güçlüyüz. Yeni transferlerimiz de öyle. Takıma çok kısa sürede adapte oldular. Geçenlerde çok güzel bir yorum okudum, bizim takımımızda formsuz oyuncu olabilir ama takım için savaşmayan bir oyuncu bile yok." ifadelerini kullandı.