Ahmet Hakan muhalefete çalışan AKP'lileri isim isim ifşa etti

Ahmet Hakan muhalefete çalışan AKP'lileri isim isim ifşa etti
Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas’ın CHP kapatılmalı çağrısı ve 10 Kasım’da AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’nın Anıtkabir paylaşımı Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’ı kızdırdı.

Son günlerde "Bir sabah kalkmışız CHP kapatılmış" ve "Hainlik edenlerin listesini yapalım" yazılarıyla muhalefeti hedef alan Sabah yazarı Mehmet Barlas ile 10 Kasım’da Anıtkabir paylaşımı yapan AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı’ya bir tepki de Ahmet Hakan’dan geldi.

"GÜYA MUHALEFETİ RAHATSIZ ETMEK İÇİN SÖYLÜYORLAR"

“CHP’yi kapatmak lazım. Hainleri sürgüne göndermek gerek. Anıtkabir’in bir köşesinde de mescit olsaydı. Falan filan… Güya muhalefeti rahatsız etmek için söylüyorlar!” diyen Ahmet Hakan, “Bunlar son birkaç gün içinde iktidar dostlarının, muhalefeti rahatsız etmek için söylediği sözler. İşin bir ahlaki boyutu var. Hadi onu bir tarafa bırakalım. Ve sadece siyasi yarış boyutuna bakalım” ifadelerini kullandı.

"MUHALEFETİ DİRİ VE CANLI TUTUYOR"

Barlas ve Çamlı’nın muhalefete gollük pas verdiğini iddia eden Ahmet Hakan, “Bu tür yaklaşımların tümü... Muhalefete moral veriyor. Muhalefete söylem üstünlüğü sağlıyor. Muhalefeti diri ve canlı tutuyor. Kısacası... Kendilerini iktidar dostu olarak konumlandıranlar, gollük pası veriyorlar. Muhalefete de pası değerlendirmek kalıyor” diye yazdı.
 

İlgili Haberler