Ahmet Hamdi Çamlı: “İstanbul’da CIA ve Mossad, manipülasyon yaptı”

Ahmet Hamdi Çamlı: “İstanbul’da CIA ve Mossad, manipülasyon yaptı”
AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul’da AKP’ye karşı CIA ve Mossad’ın seçimleri manipüle ettiğini savunarak, “Bugün seçim olsa İmamoğlu yüzde 25 oy alamaz” dedi.

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İstanbul’da bugün seçim olsa İmamoğlu’nun yüzde 25 oy alamayacağını savunan Çamlı, İstanbul’un milli bir zihniyetten alınıp, horolop şorolop bir ziniyete verildiğini söyledi.

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Biz10 TV’de Zeynep Uzun’un sorularını yanıtladı.

İstanbul seçimlerini değerlendiren Ahmet Hamdi Çamlı seçimde AKP’ye CİA ve MOSSAD destekli bir tuzak kurulduğunu söyledi. Çamlı, seçimlere girerken AK Parti’ye çeşitli nedenlerle kızgın olan bir kesimin olduğunu bu kesimi de CİA ve MOSSAD’ın manipüle ettiğini iddia etti. Çamlı Ekrem İmamoğlu’nun bu Pazar seçime girse %25 oy alamayacağını ama o dönem bir rüzgar estirildiğini söyledi. Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul ve Ankara’da yaşanan durumun bir reklam arası olduğunu ve AK Parti’nin bu illeri tekrar geri alacağını söyledi.

MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDEKİ ATATÜRK’E SÖZÜM YOK”

Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyor musunuz? Sorusunu cevaplayan Çamlı, "Ben Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duyuyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Yapılan işleri yanlış görüyorsak bunu söylemeliyiz. Ben harf inkılabını yanlış buluyorum. Kıyamet gibi bir hata. Bunu söylemek gerekiyor. Ama milli mücadele dönemindeki Atatürk’e sözüm yok. 1924 sonrasını tartışmalıyız. İtirazlarımız orada bizim" diye cevapladı.