Ahmet Nur Çebi Weghorst bilmecesini yanıtladı. Sponsorluk anlaşmasında konuştu

Ahmet Nur Çebi Weghorst bilmecesini yanıtladı. Sponsorluk anlaşmasında konuştu
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenledi. Çebi, "Weghorst ile ekonomik konuda anlaştık. Ailesine danışacağını söyledi" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet  Nur Çebi''nin açıklamaları şu şekilde;

"TFF''de yeni yönetim görevine başladı. Kendilerine hayırlı olsun. Türk futbolu adına yeni seçilen yönetime Beşiktaş olarak destek olacağız."

''''UMARIM HEPSİ İSTİFA EDER''''

"Kaostan hiç kimse fayda elde etmiyor. İtiş kakış olduğu zaman hem kurumlar hem de Türk futbolu zedeleniyor. Bu sezon bunun olmamasını temenni ediyorum. Tüm kurulların istifa etmesi gerektiğini dile getiriyorduk. Umarım hepsi istifa eder ve yeni kurullar oluşturulur. Aynı şeyleri hakemlerimiz için de söylüyorum. Eski hakemlerin, yeni gençlere koltuklarını bırakmaları lazım."

''''ATİBA DEVAM EDECEKTİR''''

"8+3 yabancı kuralı, 3 yerli 8 yabancının olması ve 14 yabancının kadroda olması, Atiba ile sözleşme yapma açısından elimiz güçlendi. Atiba bizle 1 yıl daha devam edecektir. Ancak, işin ekonomik yönünü göz ardı etmeyeceğim."

''''WEGHORST''LA EKONOMİK KONUDA ANLAŞTIK''''

"Weghorst’tan henüz olumlu cevap alamadık ama ekonomik konuda anlaştık, Ailesine danışacağını söyledi. Weghorst bize olumlu dönüş yaptığı zaman eğer başka bir golcüyle anlaşmamışsak kendisiyle anlaşırız. Bugünden itibaren başka forvet arayışlarımız da olacak."

SORLOTH VE MULEKA AÇIKLAMALARI

"Saiss ve Gedson gibi çok iyi transferlerimiz oldu. Birkaç transfer daha yapacağız."

"Sörloth, Beşiktaş''ın istediği bir forvet. Fakat iyi alternatiflerimiz de var. En iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Ekonomiyi asla göz ardı etmeden transfer yapacağız. Muleka ve Muleka gibiler gündemimizde var. Tek alternatif değil ama o da var. Beğendiğimiz bir futbolcu.”

''''ERSİN İÇİN DE TEKLİFLER VAR''''

"Rıdvan Yılmaz transferi bitmek üzere. Ersin Destanoğlu için de teklifler var. Rıdvan için 4 Milyon € kesin aldık. 2,5 Milyon € da kontratta var, %90 alacağız. Daha yukarısını da alabiliriz."

''''TMSF''YE DÜŞME İHTİMALİ YOK''''

"Beşiktaş, 120 yıllık bir kulüp. Benim kulübümün, burayı iyi yöneten yöneticiler olduğu sürece TMSF''ye düşme ihtimali yok. Bunu bekleyenler boşuna bekler. Ethem Bey orada başka bir şey demek istedi. Kötü bir şey demek istemedi diye umuyorum. ''Beşiktaş''ı ortada bırakmayız'' demek istediğini düşünmek istiyorum." 

''''ADALETİN VE VİCDANIN OLDUĞU HER YERDE VARIZ''''

"Beşiktaş olarak adaletin ve vicdanın olduğu her yerde varız. Fenerbahçe''nin 29 şampiyonluk talebi, adalet ve vicdan için yapılıyorsa buna destek veririz. Ama orada amaç, formamızda fazla yıldız olsun düşüncesiyse gerek yok."

İlgili Haberler