Ahmet Taşgetiren'den dikkat çeken yazı... Ahmet Davutoğlu anlatıyor da sır mı veriyor?

Ahmet Taşgetiren'den dikkat çeken yazı... Ahmet Davutoğlu anlatıyor da sır mı veriyor?
Gazeteci Ahmet Taşgetiren, AKP'den istifa eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu için "İçerden bilgi veriyor" ifadelerini kullandı ve Davutoğlu'nun gündem belirlediğini yazdı.

Karar Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, bugünkü köşe yazısında Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Davutoğlu'nun AKP içerisinden bilgi verdiğini ve siyasetin gündemini belirlediğini savunan Taşgetiren, şu ifadeleri kullandı:

"SINIRLI VERİLİYOR"

“Sınırlı' medyada 'sınırlı' veriliyor olmasına rağmen 'gündem' olmasından bahsetmemiz, açıklamaların toplum içinde dolaşıma girmesi ile ilgili.  Mesela Davutoğlu’nun açıklamalarının iktidar muhitlerinde konuşulmadığını düşünmek mümkün mü?"

"AK PARTİ İÇERİSİNDE DE KONUŞULUYOR"

"Konuşuluyordur, belki, 'Bunlar doğru mu?' diye konuşuluyordur. 'İçerdeki sırların dışa verilmesi etik mi? Kol kırılır yen içinde kalır değil miydi?' diye konuşuluyordur. 'Acaba mı?' diye konuşuluyordur. 'İhanet' diyen de vardır hiç şüphesiz. Dudak büken de vardır. 'Bunlar konuşur konuşur Reis bir çıkar hepsini siler süpürür' diyen de vardır.  Davutoğlu’nun açıklamalarının çok çok geniş bir alana taşınmaması bugünün şartlarında mümkün değildir."

"İÇERİDEN BİLGİ VERİYOR"

"Davutoğlu 'içerden' bilgi veriyor. Ak Parti hükümetleri içinde en tepelere danışmanlıkla başladı, Dışişleri Bakanlığı yaptı, Başbakanlığa kadar ulaştı, kadronun tüm kodlarını bilir, kültür muhitini en ince ayrıntılarına kadar tanır, kendi hayatı da müstekıymdir.

Oralardan konuşuyor Davutoğlu. Burada en dikkate alınacak husus, “Acaba ülkeyi zor durumda bırakacak sır veriyor mu?” meselesidir. Hani, hiçbir 'Etik' ya da 'Ahlâki' sınır tanımazsınız, rakibinizi yok etmek için her şeyi devreye sokarsınız. 

Orada hassas bir nokta vardır, evet."

İlgili Haberler