Ahu Tuğba'dan olay Meriç Erkan itirafı! ''Allah yoluna girdiyse...''

Ahu Tuğba'dan olay Meriç Erkan itirafı! ''Allah yoluna girdiyse...''
Bir dönem Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ve çılgın danslarıyla adından sıkça söz ettiren Meriç Erkan, yıllar sonra ortaya çıktı. Adını 'Mahmut' olarak değiştiren ve maneviyata yönelen Erkan'ın, son hali gündem oldu. Ahu Tuğba, eski sevgilisi olarak tanınan Meriç Erkan hakkında konuştu. 

Geçtiğimiz yıllarda Esra Erol''un evlilik programına katılan, bir dönem Ahu Tuğba''nın sevgilisi olarak da tanınan Meriç Erkan, maneviyata yöneldi. İlginç danslarıyla hafızalara kazınan Meriç Erkan''ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

İSMİNİ ''MAHMUT'' OLARAK DEĞİŞTİRDİ

İsmini "Mahmut" olarak değiştiren Erkan, Yeni Şafak''a yaptığı açıklamada, "Nasuh tövbesi" ettiğini söylerken, ''bambaşka bir hayata geçtiğini'' ifade etti.  "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Erkan, "Kurban olduğum Allah''ım sözünden dönmez, o beni affetti" dedi. 

"HİÇBİR ZAMAN SEVGİLİM OLMADI"

Yeşilçam''ın öne çıkan isimlerinden Ahu Tuğba, magazinsortie.com Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert''e konuştu. 

Amerika’da yaşayan Ahu Tuğba, "Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da! Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Bütün ekip bir şey olmadığını bilir. Meriç Erkan, Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiç bir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı" dedi.

"HEPSİ KURGUYDU"

Bir dönem Esra Erol''un programına katılan Meriç Erkan, "Hepsi kurguydu" diyerek şoke etti.

 

 

 

İlgili Haberler