Akit yazarı Abdurrahman Dilipak hükümeti uyardı: "Gelen ayak seslerini duyuyorum, siz de duyun"

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak hükümeti uyardı: "Gelen ayak seslerini duyuyorum, siz de duyun"
Z kuşağının AKP için tehlikeli bir şekilde geldiğini savunan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Bugün bizim yetiştirdiklerimiz bizi 'ban'lıyorlar. Duyduğumuz ses onların ayak sesleri" dedi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medyada bazı platformlara engelleme getirilmesiyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

Z kuşağının gümbür gümbür geldiğine vurgu yapan Dilipak, "Bugün bizim yetiştirdiklerimiz bizi 'ban'lıyorlar." ifadelerini kullandı.

Dilipak, şöyle devam etti:

"AYAK SESLERİ DUYULUYOR"

"Hiç eğip bükmeden, FETÖ’nün getirdiği 'The İslam' birkaçımız istisna, hepimizin çok ama çok hoşuna gitti. Sadece ılımlıların değil, milliyetçi, muhazafakâr, sağcı, hatta liberal herkesin. Radikallerimiz bile çocuklarını bu okullara gönderiyordu. Rasyonalist, Pragmatik, Determinist bir nesil yetiştirdiniz. Bugün bizim yetiştirdiklerimiz bizi 'ban'lıyorlar." düşüncesini dile getirdi. 

Tamam işin içinde yapay zeka da var, troller de, ama işin gerçek boyutu da var. Bunu görmezseniz, yanılırsınız. Kendinizi kandırmak için bu bahaneye sığınabilirsiniz, ama, sokağın sesini duymak istiyorsanız, kamuoyu şirketlerine gerek yok, her şey apaçık ortada.. Kendimizi kandırmayalım. İşte bugünkü xyz kuşağı dediğiniz onlar. Duyduğunuz ayak sesleri onların ayak sesleri. Sokağa bakmanıza da gerek yok, kendi ailenize, iş arkadaşlarınıza, komşularınıza, akrabalarınıza bakın görürsünüz.

"KİMSEYE İNANMIYOR VE GÜVENMİYORLAR"

"Siz bunların üstünü örterek birilerini suçlayarak şuuraltlarınızı baskılayabilirsiniz ama, bu xyz kuşağının şuuraltının sizlerinki kadar kilidi  yok. Onlar kimseye inanmıyor, güvenmiyor. Din ve tarihle, gelenekle bağları tamamen duygusal. Vicdanları din algılarından daha güçlü. Akılları ile dilleri arasında fazla mesafe yok. Daha asabidir, sabır nedir bilmiyorlar. Eğlenceli, heyecan duyacakları bir hayat istiyorlar ama bu o kadar kolay değil."