AKP binası önünde istifa sesleri! Süleyman Soylu müdahale etti!

AKP binası önünde istifa sesleri! Süleyman Soylu müdahale etti!
İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na açık ara farkla kaybeden Binali Yıldırım, partisinin il başkanlığından ayrılırken bir grup partili AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak için istifa sloganları attı.

Binali Yıldırım'ın AKP İstanbul İl Başkanlığı'ndan ayrıldığı esnada İstanbul İl Başkanı için atılan "istifa" sloganlarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu müdahale etti.

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim sonuçlarını izlemek için geldiği AKP İl Başkanlığından ayrıldı. 

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim sonuçlarının açıklanmasına ilişkin yasağı kaldırmasının ardından kameraların karşısına geçen Yıldırım, daha sonra bir süre daha İl Başkanlığında kaldı.

Durum değerlendirmesi yapan Yıldırım, AKP İl Başkanlığının önünde bekleyen bir grubun, İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak için attığı "istifa" sloganları eşliğinde binadan ayrıldı. Bu sırada "istifa" sloganlarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu müdahale etti. 

Yıldırım'ın ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da AKPi İl Başkanlığından ayrıldı.