"AKP iktidarına 'dünyanın kaç bucak olduğunu' göstermek..."

"AKP iktidarına 'dünyanın kaç bucak olduğunu' göstermek..."
İYİ Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından düzenlenen üye katılım törenine katılan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, "AK Parti iktidarına 'dünyanın kaç bucak olduğunu' göstermek, bizim vazifemiz olacak" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından düzenlenen üye katılım töreni yoğun katılım ile gerçekleşti.

Konser programı ile başlayan törene İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Teşkilat Başkan yardımcısı Mehmet Arslan, İYİ Parti  il, ilçe teşkilat yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

İYİ Partinin kuruluşunun 2. yıl dönümünü kutladıklarını ifade Koray Aydın, "Bu Partinin kuruluşunda emek, zorbalığa karşı dikilişin milleti devlet sopasıyla korkutanlara karşı biz sizden korkmuyoruz diyerek öne çıkan irade vardır. Kuruluşumuzdan başlayarak, her türlü cefaya, zorbalığa karşı durarak, adam gibi dikilerek, zerre kadar da geri adım atmayarak Cesur bir kadının öncülüğündeki bu parti Türk Milleti'nin umudunu temsil etmektedir. Tehdidi metot haline getirip, netice alanlar bu işin göbeğinde olan bir arkadaşınız olarak söylüyorum denedikleri bütün yollara karşı dimdik durarak, Biz ölümlerden korkmayan bir siyasal hareketten gelen insanlar olarak, asla ve asla zalime boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"AK Parti iktidarına dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek, bizim vazifemiz olacak" diyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti:

"Bakın bugün gelinen nokta da karşınızda kuzu gibi hale gelen bir AK Parti oldu. Siz terbiye ettiniz. Siz yola getirdiniz. Daha düne kadar 'ip'diniz, bakın şimdi İYİ Parti oldunuz. Ey Yüce Allah'ım sen nelere kadirsin. Daha düne kadar sizlere 'terörist' diyenler, bakın şimdi ayağınıza geldiler. Salı günkü grup toplanmızı TV kanalları vermeye başladı. Yayınlamasalar da olur. Çünkü biz bugünlere emeğimizle, alınterimizle geldik. Bu harekete sokağa, caddeye indirerek bu AK Parti iktidarına dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek, bizim vazifemiz olacak."