AKP ve MHP birbirine girdi! "Ahlaksızlığın Cumhur İttifakı olur mu?"

AKP ve MHP birbirine girdi! "Ahlaksızlığın Cumhur İttifakı olur mu?"
MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, AKP’nin Tosya adayını şu sözlerle eleştirdi: Bizimle ilgili bir şey varsa siz de söyleyin. Ondan sonra Cumhur İttifakı. Neyin Cumhur İttifakı ya. Ahlaksızlığın Cumhur İttifakı olur mu?”

YENİÇAĞ/İSTANBUL

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, AKP’nin Kastamonu Tosya’dan aday gösterdiği mevcut belediye başkanı Kazım Şahin’i çok sert ifadelerle eleştirdi.

Aydın, Şahin’in Tosya’ya yakışmadığını dile getirirken, “Öyle yok Kazım Efendi. Aklını başına al. Bulunduğun siyasi partiye de yakışmıyorsun sen. Dinliyorlar mı bunları bilmiyorum. Açtırma benim bayramlık ağzımı. Buraya yakışmıyorsun sen. Bırakın biz yönetelim burayı. Biz böyle rezillikler yapmadık. Bizimle ilgili bir şey varsa siz de söyleyin. Ondan sonra Cumhur İttifakı… Neyin Cumhur İttifakı ya. Ahlaksızlığın Cumhur İttifakı olur mu?” ifadelerini kullandı.

2014 SEÇİMLERİNİ AKP YÜZDE 61’LE KAZANMIŞTI

AKP’nin kurumsal kimliğine laf söylemediğini ifade eden Aydın, “Ama 51 ilde ülkücü hareket, adaylarıyla beraber yarışıyor. Varsa bizim adayımızın yanlışı siz de söyleyin. Senin yaptığın ahlaksızlıkları Tayyip Bey duysa seni bir gün tutmaz burada” dedi. 2014’teki yerel seçimlerde AKP Tosya’da yüzde 61 oyla 1’inci parti olmuş, onu yüzde 33 ile MHP takip etmişti.

İlgili Haberler