AKP'de büyük kriz! Mahir Ünal eleştiri oklarının hedefi oldu

AKP'de büyük kriz! Mahir Ünal eleştiri oklarının hedefi oldu
AKP'de 'yeşil top' furyasını başlatan Mahir Ünal tepkilerin odak noktası olurken, Ünal'a bir eleştiri de Sabah yazarı Melih Altınok'tan geldi.

AKP'de Twitter başlatılan 'yeşil top' ikonu furyası krize dönüştü.

Genel başkan yardımcısı Mahir Ünal, 12 Mayıs'ta paylaşımda bulunarak "Profilinde, bu işaretleri kullananları şahsi hesaplarımızdan takip ediyoruz. Limitim dolana kadar takipte bulunacağım." ifadelerini kullanmıştı.

ekran-alintisi-176.png

PROJE ÇÖKTÜ

Ancak Mahir Ünal'ın bu projesi ters tepti. Kullanıcı adının yanına yeşil top olan birçok hesap, özellikle kadınlara yönelik cinsel küfür ve hakaretlerle gündeme geldi. Bunun üzerine akımı başlatan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal eleştiri oklarının hedefi oldu.

MELİH ALTINOK DA TEPKİ GÖSTERDİ

Ünal'a eleştiri gösterenler arasında Sabah yazarı Melih Altınok da bulunuyor.

Altınok bugünkü yazısında AKP'nin bu ikondan kurtulması gerektiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

"RAKİPLERİN KALESİNE GİRMEK ŞÖYLE DURSUN..."

"Yeşil top rakip partinin kalesine girmek şöyle dursun trollerin ayağına düşmüş. Hatta FETÖ'cülerin, PKK'lıların, şöhret peşinde koşan tetikçilerin, siyasetteki çetelerin bahçesine kaçmış...

Görmüyor musunuz, sahte bir hesap açıp yanına yeşil top simgesi koyuyorlar. Ardından siyasetçilere, gazetecilere hakaretler yağdırıyorlar. Ondan sonra gelsin kurumsal özürler, haybeye savunmalar.

Ne diyorsunuz, devam mı tamam mı?"