“AKP’li adayın kardeşinin evinden 69 seçmen çıktı”

“AKP’li adayın kardeşinin evinden 69 seçmen çıktı”
Hayali seçmen ve seçmen taşıma haberlerine bir yenisi daha eklendi. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, İstanbul’un Çatalca ilçesinde, bir belediye başkanı adayının kardeşinin evinde 69 seçmen bulunduğunu iddia etti.

Seçmen kaydırma ve hayali seçmen haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu iddialardan biri de CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’tan geldi. KRT TV’de konuk olduğu programda, konu ile ilgili yaşananları anlatan Karabat, parti teşkilatlarının meydana gelen her türlü seçmen hareketinden haberinin olduğunu ifade etti.

“AKP’Lİ MECLİS ÜYELERİNİN EVİNDE 60 SEÇMEN”

Karabat, “Eğer bir kişinin evinde, bir belediye başkan adayının kardeşinin evinde, babasının evinde farklı soy adlara ait 69 seçmen varsa ve bu seçmenler kendi ilçesinden değil farklı ilçeden gelmişse o zaman bu somut bir durumdur" dedi. Karabat sözlerini şöyle noktaladı: "AKP'li belediye meclis üyelerinin evlerinde, 30’dan fazla 60'a yakın seçmen varsa bunun bir iyi niyet olduğunu söylemek mümkün olmadığı gibi, afaki bir şey olduğunu söylemek de mümkün değildir."

İlgili Haberler