AKP'li belediye başkanı Abdülkadir Tutaşı görevinden istifa etti. Yolsuzluk iddialarıyla anılıyordu

AKP'li belediye başkanı Abdülkadir Tutaşı görevinden istifa etti. Yolsuzluk iddialarıyla anılıyordu
Yolsuz iddialarıyla anılan Mardin'in Artuklu ilçesinin AKP'li belediye başkanı Abdülkadir Tutaşı, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Mardin''de AKP''li Artuk Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını duyurdu.

Tutaşı, sosyal medya hesabı Twitter''dan yaptığı açıklamada, "Mardin''in Artuklu ilçesinde Saygıdeğer hemşehrilerim, yürütmekte olduğum Mardin/Artuklu Belediye Başkanlığı görevimden sağlık sorunlarım nedeni ile affımı istemiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Sağlık sorunlarını gerekçe göstererek ''affını istediğini'' belirten Tutaşı, şöyle devam etti:

"Bundan sonraki hayatıma partimin bir neferi olarak devam edeceğimin bilinmesini isterim. Hepinize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

YOLSUZLUKLA ANILIYOR

İstifa nedeni olarak sağlık sorunlarını gösteren AKP''li Tutaşı, hakkında ortaya atılan yolsuzluk iddialarıyla biliniyor. Belediyenin AKP''li meclis üyelerinin Tutaşı’nın usulsüzlüklere göz yumduğu gerekçesiyle istifasını istediği ileri sürülmüştü. Taleplerinin karşılanmaması sonrasında ise meclis üyelerinin istifa dilekçelerini verdikleri iddia edilmişti.

İlgili Haberler