AKP'li Göksu'dan Yunan savunması: Algı oluşturulmak isteniyor

AKP'li Göksu'dan Yunan savunması: Algı oluşturulmak isteniyor
Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu hakkında yaptığı tepki çeken açıklamaları sonrası "Algı oluşturulmak isteniyor" diyerek kendini savundu.

AKP'li Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, katıldığı bir iftar programında Ekrem İmamoğlu'nu eleştirirken kullandığı ifadeler nedeniyle başta Trabzonlular olmak üzere Karadenizli yurttaşların tepkisini çekmişti. İmamoğlu'nun 31 Mart zaferi sonrası Yunan medyasının sevindiğini iddia eden Göksu, "Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonlu olduğunu söyleyerek "E hesap başka" ifadelerini kullanmıştı. 

"ALGI OLUŞTURULMAK İSTENİYOR"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Göksu, hakkında algı oluşturulmak istendiğini söyledi.

"Bazı sosyal medya hesaplarında ve internet sitelerinde bir algı operasyonu yapılıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayıyla ilgili Yunan gazetenin atmış olduğu bir manşet ile ilgili yapmış olduğum konuşmada Trabzonlularla ilgili bir beyanım olduğu ifade ediliyor. Oysa benim konuşmamın hiçbir yerinde  hiçbir şekilde Trabzonlu kardeşlerimizi ifaden hiçbir beyanım bulunmamaktadır. Şunu herkes bilsin ki, bu toprakların kardeşliği, bu ülkenin insanlarının kardeşliği, hepimiz aynı dağın yeli, aynı Allah’ın kulları olarak biz Trabzon’uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baştacımızdır. Bizim için her yer Trabzon’dur. Bunu herkes böyle bilsin."

 

İlgili Haberler