AKP'li Kuzu, Davutoğlu ile bir araya geldi

AKP'li Kuzu, Davutoğlu ile bir araya geldi
Ahmet Davutoğlu ile birlikte yeni parti çalışmalarını yürüten AKP eski milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün kızının düğününde, AKP’li Burhan Kuzu nikâh şahitliği yaptı. Düğünde, halen AKP üyesi olan eski milletvekillerinin bulunması dikkat çekti.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yakın çalışma ekibinde yer alan AKP eski Sakarya Milletvekili ve eski genel başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün'ün kızı dünya evine girdi.

Üstün’ün kızı, dün akşam Ankara’da gerçekleşen düğünle hayatını Ahmet Davutoğlu’nun eşinin ablasının akrabası olan Üsame Kalaycı ile birleştirirken, çiftlerin nikah şahitliğini ise AKP’li Burhan Kuzu'nun yapması dikkat çekti.

dav2-002.jpg

İSTİFA ETMEYEN İSİMLER DE DÜĞÜNE KATILDI!

Kuzu, nikâh töreni sırasında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte aynı fotoğraf karesinde yer alırken, düğüne katılanlar arasında dikkat çeken bir başka isimse, AKP eski Çankırı Milletvekili İdris Şahin oldu. Şahin, FETÖ davasından yargılandığı sırada, AKP Genel Başkan Yardımcısı olmuştu.

Ramazan ayında da Ahmet Davutoğlu’nun ile iftar programına katılan Şahin’in, AKP’den istifa ederek açıktan yeni parti hareketlerine katılan isimler arasında olmamasına rağmen, hem Davutoğlu hem de Ali Babacan cephesi ile iletişim halinde olduğu öğrenildi.

Kuzu ve Şahin'in yanısıra, AKP eski Milletvekilleri Sıktı Güvenç ve ve Bünyamin Özbek de düğüne katılanlar arasındaydı.