AKP’li Meclis Üyesinden rant çıkışı. Kanunsuz da olsa imza atarım

AKP’li Meclis Üyesinden rant çıkışı. Kanunsuz da olsa imza atarım
AKP Manisa Belediye Meclis Üyesi Dilşat Ulaş, belediyenin rant kazanacağı her projeyi kanunsuz da olsa imzalayacağını söyledi. Ulaş’ın belediye meclisindeki sözleri tartışmalara neden oldu.

OdaTV''de yer alan habere göre, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı, MHP''li Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti''li Meclis Üyesi Çetin Çavdarlı, "İmar planını komisyonda değerlendirdik. Millet Çarşısı adı ile anılan alana şerhimiz var. Düzenleme ortaklık payından geldiği için buranın ticarethaneye dönüşmesinin doğru olmadığını, imar kanununa aykırı olduğu için plan dışı bırakılmasını talep ediyoruz" dedi.

"KANUNSUZ DA OLSA İMZA ATARIM"

İYİ Partili üyelerin itirazı üzerine söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Ulaş, "İYİ Parti''nin Millet Çarşısı konusunda saplantısını biz çözemedik. Belediye rant kazanacaksa ben altına imza atarım. Kanunsuz da olsa imza atarım" ifadelerini kullandı.