AKP’li Mehmet Metiner’den Bahçeli’yi kıskandıracak matematik hesabı

AKP’li Mehmet Metiner’den Bahçeli’yi kıskandıracak matematik hesabı
Habertürk’te yayınlanan Enine Boyuna programında AKP’li Mehmet Metiner’in yaptığı matematik hesabı, akıllara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hafızalara kazınan hesaplarını getirdi.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Cem Küçük ile birlikte Habertürk ekranlarındaki Enine Boyuna programına konuk olan Mehmet Metiner’den dikkat çeken bir matematik hesabı geldi.

Ekonomide tablonun her geçen daha da kötüye gitmesinin değerlendirildiği sırada Mehmet Metiner''in yaptığı matematik hesabı sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Türkiye’de durmadan artan enflasyon, yoksulluk ve pahalılığın konuşulduğu programda “Fahiş fiyatların sorumlusu kim” sorusu tartışıldı. Mehmet Metiner, Cem Küçük gibi iktidara çok yakın isimlerin soruya kaçak yanıtlar vermesi tepkilere neden oldu.

MATEMATİK HESABI ALAY KONUSU OLDU

AKP''li Mehmet Metiner''in "2.5 milyon ile 5''i çarptığınız zaman 7.5 milyon insanı işsiz bırakmış oluyorsunuz." sözleri gündeme oturdu. Metiner''in sözleri sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin MHP''nin 40. Kuruluş yıldönümünde yaptığı enteresan hesabı akıllara geldi. Bahçeli''nin sarf ettiği, "2009''u yazarken iki sıfır var. Dokuzun yanındaki sıfırı sildiniz. Kaldı 9. 2 ''nin sonunda yine bir 0 var. Onu da sil kaldı 2. Toplayın ne yapar:11. 2009''un içindeki iki sıfırı da sildiniz. Ne kaldı?40 yapar. Ve MHP''nin 40.yılı.. " ifadeleri uzun süre gündemde yer almıştı.

İlgili Haberler