AKP’li Metin Külünk İBB’yi eleştirdiğini sandı: Gerçekler sonradan ortaya çıktı

AKP’li Metin Külünk İBB’yi eleştirdiğini sandı: Gerçekler sonradan ortaya çıktı
AKP'li eski vekil Metin Külünk Twitter hesabından Marmaray istasyonunun görüntüsünü paylaştı. Marmaray'ı TCDD'nin işlettiğini unutan Külünk, İBB'yi hedef göstererek "Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır" dedi. İBB Beyaz Masa ise, Külünk'ün paylaşımının altına verdiği cevapta Marmaray'ın işletmesinin Ulaştırma Bakanlığı TCDD tarafından yapıldığını hatırlattı.

AKP’li Eski Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya hesabından geciken Marmaray treni ile ilgili bir video paylaştı. Videoda trenin gelmemesinin ardından oluşan kalabalığın korona virüs nedeniyle tehlike içerdiği belirtildi. Söz konusu kalabalığın görüntülerini paylaşan Külünk, “Burası İstanbul/Marmaray Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır!” ifadelerini kullandı.

Külünk, paylaşımının ardından sosyal medyada gündem oldu. Marmaray’ı TCDD’nin işlettiğini unutan Külünk, "Burası İstanbul/Marmaray. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır! Lütfen yerel de ki; kamu ve yerel yöneticiler çok başarılı yönetilen bir süreçte sorumluluklarının daha da farkında olarak ve tehlikenin henüz geçmediğini unutmadan hükümetimizin titizliğine ayak uydurmaları gerekmektedir" diye yazdı. 

kul.jpg

İBB BEYAZ MASA'DAN CEVAP GECİKMEDİ

İBB’nin Twitter hesaplarından Külünk’e verilen yanıtta, “Metin Bey Merhaba, Marmaray işletmesi Ulaştırma Bakanlığı TCDD tarafından yapılmakta olup, [@Marmaraytcdd] ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz” denildi.

beyaz-maasa.jpg