AKP’li vatandaş isyan etti: “105 liralık elektriğe 210 lira ödedim”

AKP’li vatandaş isyan etti: “105 liralık elektriğe 210 lira ödedim”
Önceki seçimlerde AKP’ye oy verdiğini açıklayan bir vatandaş ekonomik sıkıntılar nedeniyle hükümeti eleştirdi. 105 liralık elektrik kullanımına 210 lira ödediğini belirtirken, “Hükümetin, bence bundan daha güzel yapacak bir şeyi yok” ifadesini kullandı.

Geçmiş dönemlerde AKP’ye oy verdiğini söyleyen bir vatandaş, “Yerel seçimlerde Ekrem İmamoğlu’na mı yoksa Binali Yıldırım’a mı oy vereceksiniz?” sorusuna ironi yüklü bir cevap verdi.

Ülke ekonomisinden dert yanan vatandaş, elektrik faturasına yansıtılan ek ödemeler için de dert yandı. Sosyal medya kanalının sokak röportajında konuşan kişinin söyledikleri şöyle:

“105 LİRALIK ELEKTRİK KULLANDIM 210 LİRA ÖDEDİM”

“Valla ben AKP’liyim. AKP’nin yaptıklarını inkâr etmeyin. 3 liralık bir salça 10 liraya çıktı. Bakın çok güzel bir gelişme. 105 liralık elektrik yakmışım, Yüce Yaradan şahit olsun 210 lira fatura gelmiş. 60 lirası iletişim ve dağıtım bedeli. 49 lira da vergileri gelmiş. Hadi vergiler neyse, her ay 67 lira bunun gelmesi nedir? Onun için diyorum ki millet nankörlük etmesin, hükümetin bize verdiği şeyleri güzelce değerlendirsin. 1,5 liralık soğan oldu 7 lira. Bence bundan yapacak daha güzel bir şeyi yoktur.”