AKP'li vekilden torpil mesajı

AKP'li vekilden torpil mesajı
AKP Balıkseri Milletvekili Mustafa Canbey, zabıt katipliğine girecek bir adayın torpil istediği mesajı yanlışlıkla şahsi numarasının Whatsapp durumunda paylaştı. Durumu fark eden Canbey, paylaşımı daha sonra kaldırdı.

AKP Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, kendisinden zabıt katipliği alımı amacıyla yapılacak mülakat için 'torpil isteyen' kişinin mesajını yanlışlıkla Whatsapp durumundan paylaştı. Daha sonra durumu fark eden milletvekili Canbey, hemen paylaşımını sildi.

Gaziantep GAP Gazetesi'nde yer alan habere göre, AKP'li vekil Mustafa Canbey, kendisinden Gönen Adliyesi ve Marmara Adası Zabıt Katipliği alımı için 9 Eylül tarihinde yapılacak mülakat sınavında yardımcı olmasını isteyen Burcu isimli bir kadının mesajını yanlışlıkla Whatsapp durumundan paylaştı.

Kendisine “Mustafa Amca” diye hitap eden ve yardımcı olması için TC kimlik numarasını da veren Burcu adlı kadının mesajını olduğu gibi yayınlayan ve telefon rehberine ekli yüzlerce kişinin fark ettiği durumu kendisini arayanlar sayesinde öğrenen Milletvekili Canbey, dakikalar sonra söz konusu paylaşımını sildi.