"AKP'nin bundan önce kazandığı seçimlerinde şaibeli olduğunu gösterir"

"AKP'nin bundan önce kazandığı seçimlerinde şaibeli olduğunu gösterir"
Yerel seçimlerin AKP'nin 'Şaibe' açıklamalarıyla oyların tekrar sayılması ısrarına tepki gösteren İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, "Seçimle gelen seçimle gider, aksi kaostur" dedi.

Yerel seçimlerin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen oyların yeniden sayılması devam ediyor. Geçersiz oyların yeniden sayılma süreci devam ederken AKP'den yeni bir hamle geldi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul'da tüm oyların yeniden sayılması için YSK'ya başvuracaklarını açıkladı.

AKP'den art arda gelen tekrar sayma hamlelerine tepki gösteren İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Süreci akamete uğratmak, Ak Parti’nin bundan önce kazandığı seçimlerin de şaibelerle dolu olduğunu gösterir" değerelendirmesinde bulundu.

Twitter'dan açıklamada bulunan Türkkan, "Sonucu kabüllenmemek, kazananı ilan etmemek için süreci akamete uğratmak, Ak Parti’nin bundan önce kazandığı seçimlerin de şaibelerle dolu olduğunu gösterir. Seçimle gelen seçimle gider, aksi kaostur" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler