AKP’ye oy verip pişman olan avukattan tartışma yaratacak açıklama. AKP’nin dininden değilim artık

AKP’ye oy verip pişman olan avukattan tartışma yaratacak açıklama. AKP’nin dininden değilim artık
“Kendine Muhabir” isimli youtube kanalında yayınlanan sokak röportajı sosyal medyada ilgi odağı oldu. Avukat olduğunun söyleyen bir vatandaş AKP’ye oy verdiğini ama pişman olduğunu söyleyerek “AKP’nin dininden değilim artık” dedi.

“Kendine Muhabir” isimli youtube kanalının yayınladığı sokak röportajında bir avukat şunları söyledi:

“Atatürk’e hakaret eden birsi varsa Kocatepe’ye gitsin de Atatürk’ün büyüklüğünü görsün. Sakarya’ya gitsin, Sakarya’da Atatürk’ün büyüklüğünü görsün. Aslıhan ve Dumlupınar’a gitsin. Orada Atatürk’ün büyüklüğünü görür.

Ama gitmez onlar oraya. Onların gideceği yer başkadır. Sakalı göbeğinde adamların, din adına 12 yaşındaki çocuğa tecavüz edenleri de gördük işte.” dedi.

Röportajdaki avukat şöyle devam etti “Akşam bir TV seyrediyorum. Dini propaganda yapan birisi diyor ki “Cudi dağının tepesine dahi İmam Hatip Lisesi açmalıydık.” Fen lisesi açalım demiyor. İşte bu zihniyete biz teslim olduk. Bu memlekette güdülecek koyun çoktur. O koyunlar olduğu sürece bu musibetlerden de kurtulamayız. Ben çöküntüyü yargıda görüyorum. Avukatım ben. Hiç yargının çöktüğünden bahseden bir siyasi irade var mı? Kimseyi kandırmasınlar.

Ben oy verenlerden biriyim aynı zamanda. Ama şimdi AKP’nin dininden değilim artık. Onların namaz kıldığı seccadede namaza kılmıyorum. Çünkü seccade bile necaset olmuştur. Necis olmuştur.”

İlgili Haberler